Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szex mekkora részben ösztön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex mekkora részben ösztön és mekkorában tanult viselkedésforma?

Figyelt kérdés
Az alap temperamentumunk velünk születik, de a szexuális kultúra sokat fejleszthető olvasással, érzelmi intelligenciával és nyitottsággal a partner igényeire való ráhangolódás céljából. A kérdés az, hogy bármennyire is szerzünk tapasztalatot és fejben tudnánk hogyan csináljuk, az ösztön, ami az alap "szoftverünk" felül fogja ezt írni időnként vagy átalakulunk és az alkalmazkodás megtörténik egy bizonyos idő után?

2022. febr. 28. 11:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy szexelj (kielégülj), ösztön.

Az, hogy hogyan, az már nem.

2022. febr. 28. 12:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem intelligencia függő nagyjából. Az illető minél butább,annál önzőbb,ösztönösebb,egyhangúbb az ágyban, hiszen nincs más a kelléktárában csak a genetikailag kódolt fajfentartáshoz szükséges alapok.
2022. febr. 28. 12:01
 3/10 anonim ***** válasza:
nn*
2022. febr. 28. 12:01
 4/10 Mathus ***** válasza:
100%
a kérdésre: az ösztön rész nem tartalmazza, hogy a partnernek is jó legyen, neki is örömet szerezz. az a tanult/ellesett rész. az előbbihez visszatérni nem fog senki.
2022. febr. 28. 12:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az alap ,,ösztön” bennünk van, de az semmire se elég a fajfentartáson kívül. A szexuális kultúrat tanulni kell. Vannak akik ezt meg is teszik és tényleg nagyon jók az ágyban. Viszont rengeteg olyan férfi van, aki azt hiszi, hogy lök hármat és attól spriccelős orgazmusa lesz a nőnek. Elméleti és gyakorlati tudás is kell. Ismernie kell valamilyen szinten az embernek az anatómiát is. Emellett fejlesztenie kell az emberismeretet is, figyelmesnek kell lennie stb. Egy igazi férfi sose mondja, hogy ő mindent tud az ágyban, mert ők is mindig tanulnak újat. Azoknak a férfiaknak a fele, akikkel találkoztam az előjátékhoz kb nem is értett. A legtöbbnek az nem a szex része. Pedig a legfontosabb. Másképp a nő nem élvezi. Gyakori, hogy a kevésbé nagy szexuális kultúrával rendelkező férfi hamarabb elélvez és nem foglalkozik a nő élvezetével utána.

A női oldal is nagyon fontos. A nőknek meg kell tanulniuk az utat az orgazmushoz. Sokkal nehezebb, mint a férfiaknak. A nők sokszor a tengericsillag pózt alkalmazzák. Pedig nagyon jól ki tudjuk venni a részünket a szexben és szerintem aktívnak is kell lenni. Ha mindenki ugyanannyit tesz bele, akkor azért egy órákig elhúzódó szenvedélyes szeretkezés lehet belőle. Nem csak 5 perces maszatolás. A másik, hogy az orálnál is tanulni lehet a technikákat. Na meg ott vannak a szexpózok, amiket érdemes váltogatni. Szóval szerintem a szexet tanulni kell.

(Ha valakinek nem tetszik, amit írtam nyugodtan lepontozhat. Tudom, hogy az lesz a vége, mert sokaknak nem jön be az őszinteség)

2022. febr. 28. 12:09
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Változó szerintem. Például amikor ittas állapotban csiálod, inkább ösztönös.
2022. febr. 28. 12:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Oszton. Pl en ugy vertem ki eloszor, hogy azt sem tudtam mit csinalok, es hogy ilyen van es hogy mi jon ki a farkambol, megis tudtam hogy jo es mit kell csinalnom.
2022. febr. 28. 13:40
 8/10 anonim ***** válasza:
48%

Már a hím majmok ösztönében sincsen benne, hogyan kell dugni, ezt is a felnőttektől lesik el.

Állatkertben volt már olyan, hogy felvilágosító órákat kellett tartani.

2022. febr. 28. 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:
95%

A szex a fajfenntartási ösztön része!

Tehát az hogy meghágd a nőstényt, és szaporodj!

/Ez az állatias ösztön./

Ahhoz hogy az együttlét élvezetet, örömöt okozzon, bizony nem ártana mindenkinek tanulni rendesen. De a legtöbb nő úgy hal meg, hogy soha életében nem volt orgazmusa! A nagyobb baj, hogy erről nem is tud. Azt hiszi, hogy az a kis kéjérzet az, amit a Lajossal élvez, amikor esténként ráfordít 2 percet!

2022. febr. 28. 14:01
 10/10 anonim ***** válasza:
91%
#9 Pontosan. Durva, de így van. Párom is amikor velem megtapasztalta életében először,le volt döbbenve,hogy ilyen is létezik. Pedig előttem is egy 5 éves kapcsolata volt, lett volna ideje a krapeknak alkotni valamit, legalább csak véletlen,de nem.
2022. febr. 28. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!