Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt huszonéves nők, akiknek nem jönnek be a 30-as pasik?
Nem a korral van a gond, hanem az igénytelenséggel, ápolatlansággal, stílustalansággal (tisztelet a kivételnek). Bírom, hogy például 20-as éveik végén/30-as éveik elején járó mérnök, programozó ismerőseim egy-másfélmillákat megkeresnek, és mégis úgy néznek ki, mint egy csöves.
A fiatal korosztály sokkal jobban ad magára. Ha megnézed a 16-20 éves fiúkat, a többség jól öltözött, vékony/edzett, jó a frizurájuk stb. Valamiért a 25 pluszos korosztály nagy részénél kevésbé "divat" a kinézettel foglalkozni.
Érdekes ez, szerintem maradj inkább a 30 körüli ferfiaknál. Mit tudna neked adni egy 18-20 éves? Max a farkát. Vagy most már nem számít hirtelen az egzisztencia? De amikor te voltál 18-20 éves lány, akkor meg szarba sem nézted a korodbeli fiúkat, mert a 30+ kellett csak, akinek van lakása, pénze? Nagyot fordult a világ.
Nem korfüggő, hogy valaki tud-e, akar-e udvarolni, szépen beszélni, lelkes lenni. EMBERfüggő. Lehet, hogy néhányukkal szerencséd volt, de elhiheted, hogy melletted még vagy 3 csajt fűznek, míg egy harmincas, kiforrott személyiségű férfira ez már kevésbé jellemző.
Amúgy a kor egy szám. Én pl 34 vagyok, és kb 25-27 közt szoktak nézni.
Az igényesség nem korfüggő.
30-as fogatlan?Azért ez elég extrém.
A férfiak amúgy idősebben is szexik,a nők viszont idővel egyre kevésbé.
Azok a nők néznek ki többnyire 30 felett is jól,akiknek gyereke,a legtöbben bizony felveszik az asszonytestet.A férfiaknál ez inkább 40 felett jellemző.
Nekem a legtöbb egyetemi csoporttársam most kezd szülni,vagy 2-3 éves gyerekük van,pár év alatt 10et öregedtek.
Amúgy az nem igaz,hogy a 20-on éves pasik az idősebb nőket kedvelik,legalábbis az a réteg,aki vonzó,biztosan nem.
A 20-as incel típus,na ők beérik egy átlagos 30-assal.
A csodamilfek persze más kategória.
A nők többségének, a férfiak jönnek be,ami olyan 25től indul,alatta fiú.
Aki igénytelen,az meg 20-on évesen sem szexi.
33/f
(kb 25nek néznek)
Nem hinném hogy problémáim lennének azokkal amiket írtál(sörhas, depresszió, igénytelenség). Eddig is észrevettek a fiatal lányok szerencsére. Mindig lesznek is akik az idősebbekhez vonzódnak nem is beszélve például a komplexusosakról. Mivel én is jobban preferálom a fiatalabbakat semmi baj nincs ezzel. 🙂
33f
Nekem sem annyira. Inkább a negyvenesek.
A huszonéves a legrosszabb.
Mellesleg nőként sem értem a kérdezőt. Nem tudom, hol élsz, merrefelé, de nekem nagyon furcsa amit írsz. Valahogy én (legalábbis itt Budapesten, a saját környezetemben) alig ismerek olyan harmincasokat, akiket te leírsz. Egyáltalán nem jellemző, hogy elhízott, megkopaszodott vagy lepukkant lenne köztük.
A huszonévesek meg manapság (ritka kivétellel) komolytalanok, éretlenek, önzők, beképzeltek, élvhajhászok, gyakorlatilag a túlnyomó többségük alkalmatlan kapcsolatra. A harmincasok között is egyre több az ilyen sajnos.
Szóval maradnak a sportos, igényes, sikeres, már megkomolyodott, intelligens negyvenesek. :D
Amúgy aki meg olyat írt, hogy a mai 16-20 évesek jól néznek ki, igényesek stb., hát valószínű ezt egy tini írhatta, mert az a korosztály tök mindegy mit vesz fel, annyira gyerekes, hogy pedofilnak érezném magam közöttük...
28N
"De amikor te voltál 18-20 éves lány, akkor meg szarba sem nézted a korodbeli fiúkat, mert a 30+ kellett csak, akinek van lakása, pénze? Nagyot fordult a világ."
Nem, pár éve, mikor én voltam 20 éves lány és jól menő ügyvédtől kezdve cégvezetőn át udvaroltak folyamatosan 35-40 körüli pasik, akkor is elhajtottam őket, mert sosem jöttek be az idősebbek, akkor sem, ha pénzük volt.
"Amúgy az nem igaz,hogy a 20-on éves pasik az idősebb nőket kedvelik,legalábbis az a réteg,aki vonzó,biztosan nem."
Kinek mi a vonzó, engem jól kinéző, sportos, jóképű srácok folyamatosan ostromolnak 25 éves korom óta, a barátom is hasonló adottságú.
"Mellesleg nőként sem értem a kérdezőt. Nem tudom, hol élsz, merrefelé, de nekem nagyon furcsa amit írsz."
Fővárosi, 2 diplomás nő vagyok, értelmiségi körökben mozgom, úgyhogy elég nagy a viszonyítási alapom.
A Kérdések alatt is olvasható, hogy nem vagyok ezzel egyedül, úgyhogy annyira nem újkeletű felvetés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!