Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tegyen a pasi, hogy instant elázzatok és beinduljatok?
Én már attól "ázás"-nak indultam, hogy folyamatosan NYOMULT rám a férfi ismerősöm. Kellemes hang, sok mosoly, szép jövő ígérete. Már mindennap találkozna tavaly augusztus óta. Néha pihennem is kell.
Közös repülőutat ígért - immár sokadszorra - de én azon szeretnék alkudozni, hogy inkább hölgy utas mellett foglalnék helyet. Nem bírnám a hosszan tartó bámulást, cselekedetek nélkül.
0-24-ben szerintem sok(k), lenne nekem egy férfi társasága. Talán 12 óra hossza, amit még kibírok... esetleg.
Bár még nem utaztam repülőgépen, szexelni még kevésbé szexeltem azon a helyszínen, de valahogy nem igazán akarózom beadni a derekam.
"Beindulni"? Hangsúly, hangszín, kiejtett szavak. Ezek összhangja mind-mind számít. Na, és a csókok. Akár a nyakamra.
Legyen domináns és magabiztos.
Ha megfogja a nyakam, vagy úgy beszél hozzám az számomra nagyon izgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!