Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit tegyen a pasi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit tegyen a pasi, hogy instant elázzatok és beinduljatok?

Figyelt kérdés
Ha úgy néz rátok az tud rátok így hatni? Vagy ha megfog a nyakatoknál, kezeteknél, csípőtöknél fogva? Vagy mi az ami nektek instant áztatja a bugyit?
2022. febr. 27. 00:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Csináljon csőtörést az emeleten.
2022. febr. 27. 00:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Csókolgassa a nyakam, suttogja a fülembe hogy mit fog velem tenni.
2022. febr. 27. 00:31
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Az én barátnőm attól beindul, ha szóba kerül a szex. Egyszer poénból skáláztattam az állapotát, azóta így tudakoljuk a másik "szintjét". Volt olyan, hogy azt viccelte be, hogy nincs beindulva, benyúltam a bugyijához, és nemhogy nedves lett volna, hanem még a bugyija is el volt ázva. :D
2022. febr. 27. 01:29
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
A nézés is sokat hozzátesz, de ha a nyakammal foglalkozik akkor biztos nedves leszek.
2022. febr. 27. 02:30
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Hmmm.. Nem mintha nem indulna be a csajom tőlem, de jó tudni ezt a nyakas dolgot! ;)
2022. febr. 27. 02:36
 6/11 anonim ***** válasza:
51%

Én már attól "ázás"-nak indultam, hogy folyamatosan NYOMULT rám a férfi ismerősöm. Kellemes hang, sok mosoly, szép jövő ígérete. Már mindennap találkozna tavaly augusztus óta. Néha pihennem is kell.

Közös repülőutat ígért - immár sokadszorra - de én azon szeretnék alkudozni, hogy inkább hölgy utas mellett foglalnék helyet. Nem bírnám a hosszan tartó bámulást, cselekedetek nélkül.

0-24-ben szerintem sok(k), lenne nekem egy férfi társasága. Talán 12 óra hossza, amit még kibírok... esetleg.

Bár még nem utaztam repülőgépen, szexelni még kevésbé szexeltem azon a helyszínen, de valahogy nem igazán akarózom beadni a derekam.

"Beindulni"? Hangsúly, hangszín, kiejtett szavak. Ezek összhangja mind-mind számít. Na, és a csókok. Akár a nyakamra.

2022. febr. 27. 05:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Legyen domináns és magabiztos.

Ha megfogja a nyakam, vagy úgy beszél hozzám az számomra nagyon izgató.

2022. febr. 27. 06:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyak csókolgatás, ha simogatja a hasam, combom, puncim
2022. febr. 27. 07:08
 9/11 anonim ***** válasza:
31%
Aludjon el. Álmában bármi is megtörténtet...
2022. febr. 27. 10:01
 10/11 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk egyszer volt csotores. A mi hibánkbol. Az alattunk lévő szomszéd néni éjjel kopogtatott fel minket az átázott otthonkajaban, hogy még a konektraibol is folyik a víz :D nagyon idős volt, de a vizes kis otthonka ahogy sejtelmesen megmutatta a bájait, a lépcsőház meleg fényű villanykörtéi, ahogy utolsó kis erejükkel próbáltak még némi fényt kicsikarni magukból, hogy bevilágítsák a masszív kommunizmus építészeti csodáját, a panelhaz lepcsoházát....pár hónappal később pedig a 200 ezres vizszamla...mhhh...szexi.
2022. febr. 27. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!