Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Instant kuka a bnőm ha így vélekedik a szexről, igaz?
A bnőm így adta elő, hogy már nem szűz:
"Amúgy mondtam már neked, hogy nem vagyok már szűz"?
És úgy beszélt az eseményről, mintha most ő valami király lenne, pláne, hogy idősebb pasival feküdt le, és nem korabelivel.
Szerintem nagyin gyerek még.
19 évesek vagyunk, barátnők.
Jaaa értem már bocsi, azt hittem fiú vagy és az új párodról írsz - 2-es vagyok.
De ha nem egyezik az értékrendetek ne legyetek barátok, 19 évesen nincs probléma azzal, hogy izgatottan beszél a szűzessége elvesztéséről, ez mindenki életében nagy dolog (főleg ha jó). Jó barátnők megtudják ezt beszélni, de van olyan is hogy nem fér bele (én amikor valaki a "részletekbe ment bele megmondtam, hogy nem érdekel,de már tök más miatt nem vagyunk barátok már). És amikor én elveszítettem is csak 2 moondat hangzott el erről (vigyorogva perszee) mmikor kérdezték az ismerősök. Lehet, hogy te komoly személyiség vagy, vagy későn érsz, nincs baj ezzel.
Maximum azt gondold át, hogy hogyan lett volna okés tálalni ezt az információt szerintem - azért hogy mikor egyetemre mész ne kerülj kellemetlen helyzetbe, vagy tudd kezelni azt.
#7 Miért kerülnék kellemetlen helyzetbe emiatt az egyetemen?
Igen, komoly személyiség vagyok, de ez amit ő csinál gyermeki szint, ami 19 évesen szerintem már baromi gáz.
Mert úgy beszél róla, mintha a szex lenne az, amitől most már felnőtt nőként kezdhet magára tekinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!