Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Összejönnétek egy ilyen nővel vagy kuka?
Hát! Ebben az utolsó mondatban nem vagyok biztos!
Ebben az esetben komoly kapcsolatra nem sok esélye lenne, de láttunk már csodákat!
Nem.
Nem a sok férfi, hanem az erkölcstelenség miatt. Nekem az, aki belerondít más kapcsolatába, az nem fér bele.
Őszintén szólva nem sokat szoktam foglalkozni a csajok múltjával, de azért itt már lehet lennének fenntartásaim a kapcsolatban!
De persze ha sikerülne meggyőződnöm arról, hogy hűséges, és szeret, az más kérdés...
Probléma erkölcsi téren lenne.
Nem probléma addig míg viszonylag laza szálon futna a kapcsolat.
Ez vitatott téma.
Vannak akik azt mondják hogy k****-ból lesz a jó feleség mert kiélte már magát és ezért később nem fogja hiányolni.
Azonban kérdéses hogy aki régen akár naponta több férfival is lefeküdt az hogy fog tudni át állni egy adott férfira és hűségesen élni mellette.
Ugyan ez fordítva is megbízhatónak tekintünk egy olyan nőt akinek a párján kívül nem volt senkije azonban ott fenn áll az esély hogy pár év vagy évtizednyi kapcsolat után felmerül a nőben hogy nem élte ki magát és ezért csalja meg a párját.
Persze ezek férfiak esetén is fenn állnak csak a jelenlegi eset miatt fogalmaztam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!