Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az hogy én most először felmentem Tiktokra és olyan pasikat láttam hogy instant elélveztem?:D
Eddig butaságnak meg tinis hülyéskedés platformjának gondoltam ezt az oldalt, de most gondoltam haladni kell a korral, megnézem mi ez. Eleve 90%ban magyar profilokat hoz elő nekem az oldal, tehát ez nem is a külföldiekre vonatkozik amit írtam.
Olyan pasik jönnek felem szembe, hogy csak lesek:D és vicces, jópofa videókat csinálnak, vannak akik sokszor saját gondolatot is osztanak meg (pl ne viselkedj így meg így a nőkkel, meg ne várd el hogy....ha te nem... és hasonlók) és egész sokan tök értelmesnek tűnnek, látszik hogy udvariasak és érzelmileg is fejlettek, nem az a tipikus fszparaszt kategória. Hát gyerekek én teljesen ledöbbentem:D rendesen fel is izgultam egy kicsit és nem értem a való életben hol vannak az ilyen pasik? Fél karom odaadnám ha az egyik ilyen pasival szexelhetnék:D
Ti megnéztétek már ezt az oldalt? Lányokból is sok csinos és értelmeset látok, nem csak ezeket az influenszer műpitsákat mint pl Instán.
#2: segítek, a kérdés végén kérdőjelet találsz. Így könnyebb felismerni
Amúgy meg mások tapasztalatira lennék kíváncsi. Meg hogy szexelt/ismerkedett-e már meg valaki onnan valakivel. Vagy ez nem az a hely?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!