Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az hogy én most először felmentem Tiktokra és olyan pasikat láttam hogy instant elélveztem?:D
Eddig butaságnak meg tinis hülyéskedés platformjának gondoltam ezt az oldalt, de most gondoltam haladni kell a korral, megnézem mi ez. Eleve 90%ban magyar profilokat hoz elő nekem az oldal, tehát ez nem is a külföldiekre vonatkozik amit írtam.
Olyan pasik jönnek felem szembe, hogy csak lesek:D és vicces, jópofa videókat csinálnak, vannak akik sokszor saját gondolatot is osztanak meg (pl ne viselkedj így meg így a nőkkel, meg ne várd el hogy....ha te nem... és hasonlók) és egész sokan tök értelmesnek tűnnek, látszik hogy udvariasak és érzelmileg is fejlettek, nem az a tipikus fszparaszt kategória. Hát gyerekek én teljesen ledöbbentem:D rendesen fel is izgultam egy kicsit és nem értem a való életben hol vannak az ilyen pasik? Fél karom odaadnám ha az egyik ilyen pasival szexelhetnék:D
Ti megnéztétek már ezt az oldalt? Lányokból is sok csinos és értelmeset látok, nem csak ezeket az influenszer műpitsákat mint pl Instán.
"haladni kell a korral"
"érzelmileg is fejlettek"
"influenszer"
Üres szavak
"akik sokszor saját gondolatot is osztanak meg"
LOL
Jaja, küldhetnél egy linket hogy milyen pasikra gondolsz, akár privátban is.
Én eddig csak nevetséges, erőltetett hülyeségeket láttam ott kb 8 évesek szintjén vannak vagy kb 80-85-ös IQ szintjén. Az ilyen viselkedj szépen a lányokkal stb hülyeségek olyan szinten közhelyek hogy egy percnél tovább nem bírom nézni. Semmi komolyabb tartalmat nem találtam még ott.
Engem kérdezel? Volt egy csaj youtubeon akit megkerestem tiktokon is, aztán 4-5 napig használtam az alkalmazást de mivel unalmas volt így hagytam.
18as vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!