Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy van az hogy én most...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az hogy én most először felmentem Tiktokra és olyan pasikat láttam hogy instant elélveztem?:D

Figyelt kérdés

Eddig butaságnak meg tinis hülyéskedés platformjának gondoltam ezt az oldalt, de most gondoltam haladni kell a korral, megnézem mi ez. Eleve 90%ban magyar profilokat hoz elő nekem az oldal, tehát ez nem is a külföldiekre vonatkozik amit írtam.

Olyan pasik jönnek felem szembe, hogy csak lesek:D és vicces, jópofa videókat csinálnak, vannak akik sokszor saját gondolatot is osztanak meg (pl ne viselkedj így meg így a nőkkel, meg ne várd el hogy....ha te nem... és hasonlók) és egész sokan tök értelmesnek tűnnek, látszik hogy udvariasak és érzelmileg is fejlettek, nem az a tipikus fszparaszt kategória. Hát gyerekek én teljesen ledöbbentem:D rendesen fel is izgultam egy kicsit és nem értem a való életben hol vannak az ilyen pasik? Fél karom odaadnám ha az egyik ilyen pasival szexelhetnék:D

Ti megnéztétek már ezt az oldalt? Lányokból is sok csinos és értelmeset látok, nem csak ezeket az influenszer műpitsákat mint pl Instán.

2021. ápr. 25. 23:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
Én sose láttam még olyat tiktokon, akinek érdekelt volna a farka.
2021. ápr. 26. 00:30
 12/21 anonim ***** válasza:
A világ pusztulásra van ítélve.
2021. ápr. 26. 00:48
 13/21 anonim ***** válasza:

"haladni kell a korral"

"érzelmileg is fejlettek"

"influenszer"

Üres szavak

"akik sokszor saját gondolatot is osztanak meg"

LOL

2021. ápr. 26. 00:51
 14/21 anonim ***** válasza:
52%
#10 Rendben, majd ha egyszer látsz, vagy elhiszed, vagy sem. :D
2021. ápr. 26. 01:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálni fogom a leendő gyerekemet, hogy ilyen ostobák közt kell majd élnie. 33F
2021. ápr. 26. 09:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Én bezzeg 10 perc alatt nem találtam egyetlen ribit se vetkőzni... úgy hogy fel se néztem rá többet. :D
2021. ápr. 26. 11:51
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit néztél. Nekem ott kivétel nélkül ilyen alja emberek voltak. Akik jól néztek ki, teljesen üresek és felszínesek voltak. Bár én is tudnám élvezni a sok igénytelenséget. De mindegy, adja egy kis Alan Watts is azért.
2021. ápr. 26. 19:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Jaja, küldhetnél egy linket hogy milyen pasikra gondolsz, akár privátban is.

Én eddig csak nevetséges, erőltetett hülyeségeket láttam ott kb 8 évesek szintjén vannak vagy kb 80-85-ös IQ szintjén. Az ilyen viselkedj szépen a lányokkal stb hülyeségek olyan szinten közhelyek hogy egy percnél tovább nem bírom nézni. Semmi komolyabb tartalmat nem találtam még ott.

2021. aug. 22. 11:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Akkor minek nézegeted? :D :D :D
2021. aug. 22. 12:02
 20/21 anonim ***** válasza:

Engem kérdezel? Volt egy csaj youtubeon akit megkerestem tiktokon is, aztán 4-5 napig használtam az alkalmazást de mivel unalmas volt így hagytam.

18as vagyok

2021. aug. 22. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!