Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik melyik lányok jönnek be és miért?
Figyelt kérdés
Vékony, kis mell, vagy molett és nagy mell?#Melyik lány jön be?
2022. febr. 26. 15:23
A kérdező szavazást indított:
Vékony alkat, kis mell?
Molett alkat, nagy mell?
Nem a külső számít, hanem a belső.
20 szavazat
1/8 anonim válasza:
A vékonyakat szeretem és az átlagosakat. A dagik nem 5 kilóval nehezebbek az átlagnál, hanem 20 kilóval.
2/8 anonim válasza:
Mostanában érdekes mód a szöke nőkér esz meg a fene
:(
F
3/8 anonim válasza:
Legyen nagy melle mindenképp, lapos nőkre rá se nézek.
5/8 anonim válasza:
Mint az asszonyom. Vékony, sportos, kockás has, nagy mell, nagy segg. Toppos
6/8 anonim válasza:
Én nagy mell párti vagyok, az viszont vékony csajokon nem szokott lenni, max szilikonnal, úgyhogy teltebb+nagy mell
7/8 anonim válasza:
Teltkarcsuról es a normál csöcsös alkatról nem is hallottal még, igaz? Csak a két beteg végletet tudod idehányni....
8/8 anonim válasza:
Határozottan a tipikus deszka lányok jönnek be :) kis mell kis segg :) érzékeny pont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!