Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok! Nektek bi vagy hetero pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
Miért?2022. febr. 11. 22:09
1/19 anonim válasza:
Tökmindegy. Lényeg, hogy tartsa magát a monogám kapcsolathoz, és hogy férfias legyen az ágyban (pl fenekével én biztos nem foglalkozok). Egyszer volt bi párom, semmiben sem különbözött a heteróktól.
2/19 anonim válasza:
Ahogy az #1-es is, másodlagos, tökmindegy pasival vagy nővel akar félredugni az eredmény ugyanaz. Magyarán ez lényegtelen tényező.
3/19 anonim válasza:
Heterók. Megmondani nem tudnám, hogy miért. Talán mert előttük nem kell feltárnom magam. Soha egyik partnerem sem tudta, hogy biszexuális vagyok.
Tudom, önző dolog. De ez az én “kis titkom”…
4/19 anonim válasza:
Ha titkaid vannak valaki előtt, bàrmi mást is eltitkolhatsz előle, hazudozol neki… az ilyet messzire el kell kerülni.
5/19 anonim válasza:
Nem vagyok hazudós. Szimplán nem tartozik rájuk.
6/19 anonim válasza:
Akkor ne akarj olyannal összejönni, akivel nem tudsz őszinte lenni, a kapcsolat alapja a bizalom, nem a szembe szomszéddal fekszel egy ágyba, hanem akit állítólag szeretsz, ha valamelyik rákérdezne hogy a lányokat is szereted e, nemet mondanàl, akkor csak hazudnàl.
7/19 anonim válasza:
Mondjuk sosem voltam még szerelmes, az az igazság.😅
8/19 anonim válasza:
Mert csak a testednek èlsz, ellenben nem szerelmesnek kell lenni, mert az elbutít és megvakít, hanem szeretettel telinek kell lenni, ha lehet.
9/19 anonim válasza:
Inkább sztoicizmus jellemez. Ilyeneknek sosem tudtam átadni magam… Kevesebb igényem van ezekre, sajnos. Viszont legalább a testi vágyakat is féken tudom tartani.
10/19 anonim válasza:
A materializmus depravált lelkiséget eredményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!