Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a barátomat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy hosszabb ideig nyaljon?

Figyelt kérdés

Nagyon jól csinálja és nagyon figyel rám mindig kérdezi hogy hogyan jó stb

Csak nem csinálja számomra elég hosszú ideig

Nem én kérem hogy csinálja és azt is mondtam neki ha nek akarja nem kell nem kényszer de ő szereti és akarja is csinálni, mindig ezt mondja

Próbáltam már utalni rá hogy csinálhatná tovább is sőt beszélni is próbáltam vele de semmi

Valami ötlet esetleg?

2022. febr. 25. 08:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ülj a szájára és ne szállj le amig nem akarsz
2022. febr. 25. 10:17
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Wtf másfél percig csinálja max, ha szól neki, hogy sokáig szeretnéd? Ezt nem tudom hova tenni.

1. Kérdezd meg miért csinálja ilyen kevés ideig, mi a baj?

2. Mond meg neki, hogy abba ne mérje hagyni, ameddig nem szólsz.

Másfél perc az nagyon kevés. Mikor csak elojateknak használjuk, akkor is több ideig csinálom.

2022. febr. 25. 10:24
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha fáradt voltam, a csajom a számra ült és addig nyalatta magát, amíg jólesett neki. Ettől aztán elmúlt a fáradtságom.
2022. febr. 25. 11:20
 24/28 anonim ***** válasza:
65%

A legtobb pasi nem a nő hanem a saját élvezétéért csinalja. Azaz amig kívánja orálisan a p.ncit. kb olyasmi amikor mondjuk megcsókol vagy a a melleiddel játszik.

A tovább tarto nyalás már élvezet nélkuli "munka" nekik.

2022. febr. 25. 11:20
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Motiváld pl csípőmozgásokkal , markolj bele a hajába stb. és mond neki,hogy mindjárt meglesz ne hagyd abba..
2022. febr. 27. 14:56
 26/28 anonim ***** válasza:

Ne csináld neki élvezésig a szopást, ennyi. Kölcsön kenyér visszajár.

Illetve 69es póz, te legyél felül.

Vagy

Ülj a szájára amíg el nem élvezel nyalasd magad

2022. máj. 11. 05:51
 27/28 anonim ***** válasza:
Engem könnyen rávehetsz😜
2022. máj. 11. 18:42
 28/28 anonim ***** válasza:
Engem is ☺ 1,5 perc az tényleg nagyon kevés,ezt meg kell vele beszélni hogy te szeretnél a nyalással elélvezni,és addig ne hagyja abba,mert ez amúgy is borzalmas dolog ha csak így váratlanul abbahagyja a kényeztetést,automatikusan beléd ültet gátlásokat és a vége az,hogy nem tudod vele elengedni magad eközben,mert benned van ,hogy bármelyik pillanatban abbahagyhatja...ez semmiképp sem jó,ha ezt nem tudod vele megértetni,valahogy békésen,de konkrétan közölve,akkor nemigen fogsz tudni változtatni rajta. Jobb esetben talán csak egy korábbi kapcsolatából származó beidegződés (vannak nők akik ugyan élvezik a nyalást,de mégsem szeretnek úgy elmenni,mert utána kevésbé élvezik az aktust-elképzelhető hogy az előző barátnőjével így szokták meg-ebben az esetben talán megérti hogy te másképp szereted,és tudsz rajta csiszolni) de ha nem,akkor hiába minden sajnos,ha magától ilyen...
2022. máj. 12. 08:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!