Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgat fel, ha a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat fel, ha a barátnőm nem engedi hogy megdugjam és ő parancsol? Fel kellene vállaljak mást is?

Figyelt kérdés
Azt már tudja, hogy szeretem amikor nem engedi a szexet. De amúgy direkt csinálja, mert szeret húzni, legutóbb rátett egy lapáttal, persze csak viccből, viszont engem nagyon felizgatott mikor azt mondta, "jó, kicsim, ha annyira akarsz szexelni, akkor majd én megduglak téged..." én elnevettem magam, erre hozzátette, "majd meglátjuk akkor mennyire akarod..." Konkrétan lesápadtam! Próbáltam komolytalankodni, mert cikinek éreztem, viszont nagyon felizgatott így ez az egész szituáció. Azóta már nem volt ilyen, és szerintem nem is gondolhatta komolyan. Egyébként gáznak érzem, hogy erre izgulok. Szerintetek fel kellene vállaljam előtte, hogy ez is bejönne? Nem lenne kiábrándító számára két év után?

2022. febr. 24. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem vállald fel, de ha félsz akkor finoman mondd el, esetleg vicceskedve utalj rá. Esélyes hogy azért mondott ilyesmit mert őt is érdekli, hiszen minden vicc félig igaz :D Ha véletlenül mégsem tetszik neki, de tényleg szeret akkor se ábrándulna ki.
2022. febr. 24. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne hidd hogy egyedül vagy ezzel. Sokakat felizgat az alávetettség szerepe és sokakat meg a dominálás. (Nem nagyon értek hozzá, de azt hiszem ez a BDSM vagy is a szadomazo kategóriába tartozik)

Szerintem is vállald fel, ebben semmi ciki nincs, nem kell annyira ráparázni, mikor egyik este belecsapnátok a lecsóba, kérd meg hogy parancsolgasson, vagy ilyesmi ami neked bejön és a végén vagy másnap meg mondd meg neki hogy te így nagyon szereted és meglátod nyitott e a dologra.

2022. febr. 24. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
23%

"nem engedi a szexet"

Kifordulok a saját testemből ettől. Rettenetesen sok helyen olvastam már és konkrétan ugy fel tud cseszni h nemigaz. Engedi. Ember. Vágyott már rád nő valaha?

2022. febr. 24. 22:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Látom, érted a szerepjáték lényegét😅
2022. febr. 24. 23:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátnőd nem hülye és van egy minimális affinitása a BDSM-hez akkor már rég tudja rólad hogy szubmisszív vagy. Szóval készítsd a vazelint 😂
2022. febr. 25. 01:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vállald be, jó lesz az.
2022. febr. 25. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!