Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire tudtok parancsolni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tudtok parancsolni az ejakulálásnak?

Figyelt kérdés

Ki mennyi ideig bírja vissza tartani ha orálisan kényeztetik, vagy már punciban van?

Hogyan lehetne gyakorolni rá, elnyújtani az időt? Nekem behatolás után reflex szerűen 1-2 percen belül megtörténik, és nem tudok neki parancsolni.

Ti nektek is volt ilyen időszakotok? Vagy mit lehet vele kezdeni? Orvoshoz fordulni elég ciki ilyen panasszal... Léteznek valami megoldások, túl korai magömlésre? 25 éves vagyok.

Teljesen ciki így bármelyik lánnyal lefeküdni, mert egyik sem ennyit vár el... Volt aki kérdezte, hogy csak ennyi? Hát mondom túl jó vagy, veled gyakorolni kell még sokat... De 10 alkalom után is ugyan úgy megtörténik hirtelen.

Ha érzem hogy mindjárt elsülök és abbahagyom egy kis időre, akkor is van hogy már végbe megy, hiába húztam ki és hagytam abba, akkor is van hogy elélvezek már. De ha időben abbahagyom, majd várok pár másodpercet aztán folytatom tovább, akkor is csak egy nagyon kis időt nyerek, plusz elkezd csorogni az elő váladék, hiába hagytam abba, és ha folytatom akkor szintén pár másodperc múlva megtörténik. Gondoltam már rá, hogy felkeresek egy olcsó, idősebb csúnyább prostit. Aztán elmondom neki hogy mi van, és segítsen gyakorolni. De ezt se tudom, mennyire lenne kifizetődő megoldás. Egy olcsóbbnál is fél óra is van 7-8 ezer forint, hiába csúnya meg 40+ éves már, aztán heti 1 alkalom az valószínűleg kevés lenne a fejlődéshez.

2021. dec. 24. 13:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem is 1-2 perc,nagyon ritka amikor több
2021. dec. 24. 13:37
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Én bármeddig el tudom nyújtani, ha akarom. Reszelés közben ilyen 5-10 perc után érzem, hogy kezd végem lenni, olyankor lassítok, esetleg kiveszem és utána újra kezdődik az 5-10 perc, így gyakorlatilag ha mindketten bírnánk szuflával órákon keresztül tudnám csinálni.
2021. dec. 24. 13:39
 3/14 anonim ***** válasza:
4 perc
2021. dec. 24. 13:52
 4/14 anonim ***** válasza:
13%
A normális egészséges ember 2 perc alatt elélvez. A természettel ellenkező idióta elvárás, az ellenkezője, még ha nem is lehetetlen. Például meglehet tanulni 5 percenként venni levegőt, de nem az a normális.
2021. dec. 24. 13:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
menj nőkhöz akik azt tanitják hogyan kell uralni az orgazmust. sok ember tanítja. pl: lingam masszázst tanult nők, biztos pasit is találsz. ha a másik kapura játszol
2021. dec. 24. 13:54
 6/14 A kérdező kommentje:

Hát csak ez a 2 perc ez nem elég semmire sajnos. 1 póz. Kb 1 perc orális nekem, aztán szólok a csajnak hogy most én jövök. Addig nekem kicsit visszább hagy az élvezet, van hogy el is kezd le lankadni. Akkor utána megint bekapja pár másodpercre, majd ha olyan allapotban van hogy kotont tudok húzni rá. Akkor rá húzom, majd bedugom, aztán 1 perc kb.

Ez egy póz. Második menetnél van akár 2 percem is punciban.

2021. dec. 24. 13:56
 7/14 A kérdező kommentje:
Egyszer voltam egy ilyen masszázs lánynál. Ő mondjuk nagyon értette a dolgát. Aktust nem vállalt csak masszázs meg francia. De ő tudta irányítani hogy elélvezel e vagy sem. Tudta pontosan hogy mikor kell abba hagyni. Nem is mentem el addig míg ő nem akarta kb. Aztán 1 órát voltam, így volt idő még egyre. Maszírozta a péniszem meg a golyóimat míg újra fel nem állt. Ez olyan 4-5 perc volt mire újból lendületre kaptam. De onnantól viszont nem sikerült neki hogy elélvezzek. Úgy távoztam, hogy a második nem jött össsze. Hiába szopogatta meg húzogatta meg nyalogatta a golyóimat, 5-6 percig próbálkozott, minden trükkjét bevetette. Nem akartam bírni elsülni, aztán le bas-zott hogy fog e menni mert mindjárt itt a következő vendége aztán még mindig az én farkamat szopja... Erre mondtam neki hogy hagyjuk. Mentem fürdeni aztán eljöttem. Akkor ott abban a pillanatban nem bírtam emlélvezni. Sose jártam így ezen az eseten kívűl. Egyszer voltam csak ilyen masszázson. Éreztem. Hogy rá kellene ülnie, punciba elmentem volna gyorsan. De hát azt nem vállalta.
2021. dec. 24. 14:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
#4, ezzel a szöveggel nyugtatod magadat?
2021. dec. 24. 14:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#4 nem, ezt rosszul tudod. Az férfiak többsége nem szenved ebben a dologban.
2021. dec. 24. 14:34
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
de hozzá masszázsra mentél. van aki megmutatja mit csinálj minden nap és idővel rendbe jössz, ha gyakorolsz.
2021. dec. 24. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!