Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túlzásba viszem a dolgokat?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzásba viszem a dolgokat? Nagyon ráizgultam már?

Figyelt kérdés

Haverom anyjára rá vagyok izgulva. Szingli évek óta, viszont nagyon jó formában van. Látszólag mintha én bejönnék neki, de valószínűleg sose nem lesz köztünk semmiféle szex, a haverom miatt.

Fürdőszobájukba ha bemegyek kezet mosni akkor rendszeresen ott van hagyva epilátor a polcon, használt melltartó, néha bugyi is. Ilyenkor mindig megszoktam fogdosni a melltartóját, megszagolni, nem érezni kellemetlen szagúnak sosem. Jó érzés megszagolni. Bugyit azt persze nem szaglászom max csak megfogom megnézem. Beteges ez már? Vagy ti is így tennétek? Eléggé hajt a kíváncsiság.

2022. febr. 24. 16:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Azért elég igénytelen csaj lehet, ha a piszkos alsoruházatát a fia elött hagyja, mert lusta bedobni a szennyesbe.
2022. febr. 24. 19:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem gondolnám igénytelenségnek. Bugyi az nem a polcon van előhagyva, hanem a szennyes kosárba. Melltartót meg szerintem van hogy 2 nap is vissza veszi esetleg. Mert nekem úgy tűnik, hogy nem olyan sok időt hordja magán. Használt bugyit nincs gusztusom szagolgatni. De a melltartója olyan jó puha.
2022. febr. 24. 20:37
 13/16 Lacc80 ***** válasza:
Volt már ilyen. Határeset.
2022. febr. 25. 07:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok, te és a haverod anyja?
2022. febr. 26. 21:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Megérthető a vágyad! Én nagy valószínűséggel a bugyit is meg szagolgattam volna akár még most is. Pedig már pár X-el arrébb vagyok mint te. Ebben a korban teljesen normális hogy mindenkire rágerjedsz. Inkább az a baj, hogyha mint ahogy írták hagyod magad csupán ösztönlénynek lenni. Udvarolj, bókolj és lehet hogy bejössz neki de a "de meg dugnám" meg "ki dugná meg" kategória az nagyon siralmas!
2022. febr. 27. 07:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Barátom, egyszer élünk! Menj oda, mikor nincs otthon a fia és nézz rá szerelmesen. A többi jön magától, vagy nem...
2022. febr. 27. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!