Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az unoktestvéremre eléggé ráizgultam! Szeretném ha összejönne vele a dolog! Ti mit tanácsoltok?
Elősször inkább szaglászd körbe a dolgot, hogy vevő-e rá.
Márpersze csak ha szeretnél továbbra is rendszeres meghívott lennei a nagycsaládi grillpartikon.
Én is így vagyok uncsimmal. Én azt javaslom, hogy mondjuk ha egy közös esküvőn részt vesztek, akkor bepiálva tereld rá a témát, hogy amúgy mennyire birod. Aztán meglátjátok. Ha nemet mond legalább van kifogás, hogy részeg voltál éa nem úgy értetted. xd
Legalábbis csak így tuti nem hoznám fel neki. Ráadásúl tuti lesz másik csaj is aki bejön neked, nem muszáj rokonnal. Lehet most úgy érzed, de változik majd.
#7: csak másod-unokatestvéreknél és orvosi vizsgálat után...
szállj le a rokonaidról, van millió más lány
Valamelyik szülőd testvérének a gyereke.
Ha már józan eszed nincsen, legalább ne akarj orbitális nagy családi botrányt abból, hogy nem bírsz a farkaddal!
Mi a frász van veled? Nincs több nő a környéken? Néhanapján mozdulj ki, és ismerkedj. Uncsitesó házhoz jön, azért rá vagy begerjedve?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!