Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok/lanyok! Bevallalnatok Kathi Bela uzletember es testepitovel egy kemeny, durva szexet?
2022. febr. 23. 13:27
2/17 A kérdező kommentje:
1
Miert nem?
Ad a kinezetere, szerintem nok szamara igen vonzo teste van, van penze uzletember tudja mit csinal, es szerintem az atlagnal ertelmesebb ember.
2022. febr. 23. 13:29
3/17 anonim válasza:
Nem. Nagyon nem jön be. Inkább taszító.
De a feleségével sem szívesen verekednék.
5/17 anonim válasza:
Nem, nem néz ki jól egyáltalán. Fejre elég csúnya, de a teste is drabális. Szerintem kizárólag az ilyen hatalmas kigyúrtakra bukó nőknek jön be, és ez igen ritka. A nők többségének ez a típus egyáltalán nem vonzó.
6/17 A kérdező kommentje:
Jo akkor megirnatok mi a baj vele?
2022. febr. 23. 13:30
7/17 anonim válasza:
#6 aránytalan a teste, túlságosan izmos, nem jóképű, nem vonzó, a hangja is taszító.
8/17 anonim válasza:
Semmi vonzó nincs benne. Nő létemre hamarabb választanám a feleségét. Bár nekem ő is túl izmos...
10/17 anonim válasza:
Ez az amikor a borító alapján ítélik meg a könyvet. Minden nőnek az jön le, hogy ez egy állat, belekotnek a hangjába, stílusaba, munkásságába, mindenebe. Miközben lehet, hogy sokkal jobb apa, társ, szerető férj, lojális vezető, beosztottjaival emberségesebben viselkedhet mint akármelyik válaszado.
De amit látnak, hogy ez egy állat. Ennyit a nőkről...chö!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!