Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom a sperma szagatol es az izetol, ebbol kovetkezik, hogy nem engedem a szamba se. Szerintetek egy ido utan ez szakitook lehet a ferfi reszerol?
Mondtam a baratomnak, hogy en kb 2x engedtem eletemben a szamba, azt is az elso exemnel(kb 10 eve), de mindket alkalommal -nem viccelek- orakon at hanyingerem volt es oklendeztem. Mar a szagat se birom, a mostani baratomnak nagyon hypo szagu a spermaja, es mar csak a szagatol oklendezhetnekem van. Amugy az oralis reszevel nincs bajom, csinalom szivesen ameddig akarja,ahogy akarja, de tudom, hogy a vegen kezzel befejezni nem olyan jo, mintha a szamba menne el. Nyilvan altalaban huvelyben folytatjuk, de van mikor igenyli anelkul.
Azt mondta o ezt elfogadja es nem erolteti, de majdnem biztos vagyok benne, hogy egy ido utan ebbol lesznek meg problemak, foleg, ha o eddig hozza volt szokva a masmilyen befejezeshez.
Nem tudom mit tehetnek, megszokni ugyse fogom tudni, akarhogy probalom.
Fiuk, nalatok ez szakitook lenne?
2 honapja jarunk szoval meg nem mondanam stabilnak se a kapcsolatot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!