Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Undorodom a sperma szagatol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodom a sperma szagatol es az izetol, ebbol kovetkezik, hogy nem engedem a szamba se. Szerintetek egy ido utan ez szakitook lehet a ferfi reszerol?

Figyelt kérdés

Mondtam a baratomnak, hogy en kb 2x engedtem eletemben a szamba, azt is az elso exemnel(kb 10 eve), de mindket alkalommal -nem viccelek- orakon at hanyingerem volt es oklendeztem. Mar a szagat se birom, a mostani baratomnak nagyon hypo szagu a spermaja, es mar csak a szagatol oklendezhetnekem van. Amugy az oralis reszevel nincs bajom, csinalom szivesen ameddig akarja,ahogy akarja, de tudom, hogy a vegen kezzel befejezni nem olyan jo, mintha a szamba menne el. Nyilvan altalaban huvelyben folytatjuk, de van mikor igenyli anelkul.

Azt mondta o ezt elfogadja es nem erolteti, de majdnem biztos vagyok benne, hogy egy ido utan ebbol lesznek meg problemak, foleg, ha o eddig hozza volt szokva a masmilyen befejezeshez.

Nem tudom mit tehetnek, megszokni ugyse fogom tudni, akarhogy probalom.

Fiuk, nalatok ez szakitook lenne?

2 honapja jarunk szoval meg nem mondanam stabilnak se a kapcsolatot..

2022. febr. 23. 12:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Én azért is szakítottam majdnem, mert nem szopott a nő. Nem fér a fejembe, hogy mi lehet az, mi különbözteti meg az egyik nőtől a másikat, hogy az egyik lenyeli, sőt szereti is kéri, a másik meg a gondolatatol is elhanyja magát.

Amúgy némi hianyerzet lenne bennem, de elfogadnam....most is elfogadom, mert pont ilyen a barátnőm is mint te...(pedig nekem nagyon fontos, sőt, nekem nem nő, aki nem nyeli le) néha gondolkodom, hogy nem szólok, hátha....hátha megszeretné....nem tudom, legyek gci (?) inkább nem. Marad így...egyenlőre.

2022. febr. 23. 14:05
 12/21 A kérdező kommentje:

??? Mondjuk, hogy nem vagyunk egyformak. Van aki szereti a pacalt en meg azt is utalom.

Szerintem nem en tehetek rola, hogy undort valt ki a szag belolem ahogy arrol sem tehetek, hogy nem szeretem a tokfozeleket.

Jezusom, azert szegeny baratnod nem nezed nonek, sajnalom ot.

2022. febr. 23. 14:18
 13/21 anonim ***** válasza:
11%

Jól van....de mégis ki tehet akkor róla, ha nem te?

Szüleid? Vagy valamilyen rossz élmény? Mert hát, te nem nyeled le, szóval te tehetsz róla, ne kend már másra, fogadd el, valld be, hogy te tehetsz erről. Tipikus női reflex, "nem én tehetek róla", "nem én vagyok a hibás", "nem az én dolgom"...

2022. febr. 23. 14:23
 14/21 anonim ***** válasza:
56%

Önmagában ez nem lenne szakító ok számomra.

Sok mindenben ki lehet élni a szexualitást, sokféle izgalmas dolgot lehet csinálni, úgyhogy ha az működne, akkor simán " kibírnám".

2022. febr. 23. 14:28
 15/21 A kérdező kommentje:
Fu 13- as te rettento buta ember lehetsz, nem fogom meg egyszer elmagyarazni, az undor egy termeszetes emberi reakcio, mindenkinek mas valthatja ki. Kis biologiat verhetnel a fejedbe.
2022. febr. 23. 14:31
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Jól van, csak kérdeztem, nem kell mindjárt verekedni...értem.
2022. febr. 23. 14:33
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem is ertem miert beszelgetek egy olyan emberrel, aki a sajat baratnojet nem nezi nonek. :D
2022. febr. 23. 14:34
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Nálam nem lenne ok kinottem ebből a korból, bár az enyémnek nincs szaga és állítólag ízre leginkább semleges (nem kóstoltam nem vagyok beteg)

Szóval lehet ha te hagynád ott és keresel egy igényesebb palit még kedved is lenne hozzá

2022. febr. 23. 14:41
 19/21 anonim ***** válasza:
49%
Jöhet a lepontozás. Nálam az lenne a szakito ok ha a szopásé lenne a föszerep. Föleg ha lenne a lánynak rendesen keze + puncija. (Ha ezek nem lennének akkor meg össze se jönnék vele:-)) (Néha ha ugy adodik leszophat de ne nyelje le és rendesen mosson fogat vagy legalább alaposan öblitse ki a száját utána ha még csokolozni akar.)
2022. febr. 23. 15:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Exem ezért ment félre.
2022. febr. 23. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!