Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a photofeeler reális visszajelzéseket ad? Próbáltátok már? Szerintetek lehet belőle arra következtetni, hogy ki mennyire vonzó (akár szexuálisan)?
Figyelt kérdés
Én férfiként abszolút nem manipulált, sima mobilos képeket szoktam kitenni… Melyeket egy középkategóriás telefonnal lövök.
És ilyesmi értékeléseket szoktam kapni:
Ezek elég jó eredmények, de az a baj, hogy valamiért így sincs önbizalmam.
Ti is használjátok/használtátok már ezt az oldalt? Mi róla a véleményetek?
2022. febr. 22. 12:55
1/4 anonim válasza:
Szerintem abszolút lehet belőle következtetni, ezek például nagyon jó pontozások…
Én mindenre 5-6 pont között szoktam kapni.
Ha felveszem a szemüvegem, akkor a smart az 7 is szokott lenni.
De amúgy ennyi erővel ide is kitehetnél képet.
2/4 A kérdező kommentje:
#1.
Köszi a választ!
Igazából már az is meg volt, hogy ide tegyek ki képet…
Itt van, hogy a Gyakori Kérdéseken hogy pontoztak:
Sajnos nagyon sok egyest kaptam.
2022. febr. 22. 13:19
3/4 anonim válasza:
A sok 1-es szerintem csak trollkodás, a photofeeler sokkal megbízhatóbb. Muti a kérdést, írtak is véleményeket?
4/4 anonim válasza:
Össze vissza nyomkodnak az emberek, mert ingyen csak akkor kapnak szavazatot, ha ők is szavaznak cserében. Ezért, hogy minél hamarabb kimaxolják a karmát, gyorsan szavaznak. Azt is megfigyeltem, hogy a megbízható és okos általában mindig magasat kap és a vonzónál húzzák le sok férfi képét. Én is ezt vettem észre magamon, amikor nőket pontoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!