Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire reális, hogy idén elveszítem a szüzességem?
Szerintetek, mennyire lehet reális ez? Annyit hozzá kell tennem, hogy egyenlőre nincs meg a személy, akivel el szeretném. Viszont el szeretném veszíteni, méghozzá idén, vagy jövőre.
Az egy éjszakás kalandok mennyire reálisak, illetve hol lehet ehez megfelelő embert találni? Milyen helyeken?
Illetve, ha már itt tartunk, ti hogyan és mikor veszítettétek el?
Nekem ez nem olyan nagy dolog, mivel fiú vagyok, + a gondokodásom miatt sem, de ki szeretném próbálni.
Ha lány lennél könnyű lenne.
De attól függ, hogy minden áron szép partnert keresel - e.
Ennyi infóból jósnak kellene lenni megmondani...
Az egyéjszakás kalandok reálisak HA kimozdulsz emberek közé és újra meg újra, meg újra próbálkozol (vagy ha tudsz csajozni). Menj bulizni, avagy fesztiválra és ne törjenek le a kudarcok. Próbálkozz normálisan s akkor van esély. A b) verzió hogy a "hagyományos" úton udvarlással meghódítani egy nő szívét és ne csak megdugni akard.
Sok mindent megtehetsz, kipróbálhatsz, de nem minden hasznos.
Érzelem nélkül egy szexuális együttlét nem több egy nemi vágy kielígítésénél.
Aki ezt választja az saját magát leértékeli. Nem gondolja, hogy valaki szeretheti őt, magát. Persze nincs könnyü dolga, mert úgy tünik mintha a szüzesség elvesztése többé, jobbá tenné a korosztályod tagjait.
Valószínű, hogy a szüzesség elvesztésével járó lelki sérülésekkel nem dicsekszik el senki. Persze nincs mindenkinek lelki sérülése, ez múlik az egyén érzékenységén is.
Ha mégis a kipróbálást választod, legyél a védekezéssel körül tekintő, mert egy nemi aktusnak több nemvárt következménye is lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!