Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire megcsalás ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire megcsalás ?

Figyelt kérdés

Ha a párotok gumiba lepipant valakit megtudnátok neki bocsájtani? Illetve mennyire zavarna ez titeket ?

És ti csajok ,ha gumiba lecumiztok valakit van utána olyan büntudat mitha szexeltetek volna vele?

Kérdés másik alternatívája ami lehet kicsit cuckold beütésü.

Mennyire zavarna titeket csajokat ha a párotok arra kérne ,hogy gumiban szopjatok le valakit .?

2022. febr. 21. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Engem nagyon zavarna mert utálok gumiban szopni. Szörnyű.

Anélkül inkább.

2022. febr. 21. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Nem szopok le mást ha párom van, mert hűséges vagyok. Ha pedig a párom ilyet kérne tőlem mehetne amerre lát, nincs szükségem ilyen undorító pasira.
2022. febr. 21. 16:10
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
Nyilván szarul esne de ha igazán szereted megbocsáltod
2022. febr. 21. 16:13
 4/9 welcome1976 ***** válasza:
75%
Gumi nélkül inkább
2022. febr. 21. 16:16
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

WTF??? Ezzel a logikával az sem megcsalás ha gumiban dugsz 😂

Mennyire zavarna... ha éppen közösen megyünk egy többes játékra akkor nem zavar (ezért megyünk oda ugyebár). Ha sunyin félredug valamelyik kollégájával az megcsalás és pápá.

2022. febr. 21. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Sose szoptam senkit gumiban, annak nincs értelme. Úgy nem is éreznék a farkából semmit. De amúgy megcsalás lenne így is.
2022. febr. 21. 16:25
 7/9 anonim ***** válasza:
92%

1. Ha már leszopna valakit a párom, teljesen mindegy, hogy gumiba, vagy sem.

2. Ha cuckold lennék, akkor meg alapból ne gumiba szopja már le.... Szopja le rendesen, és nyelje le.

3. Egyébként nem vagyok cuckold, de szoktunk hármasozni, és ott is azt vallom, hogy nyelje le akkor a másik srácnak is.

😉

2022. febr. 21. 16:33
 8/9 anonim ***** válasza:
13%
Ilyen ótvar emberekkel ki a keczi van együtt?
2022. febr. 21. 17:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne a gumit szopogassa, nem egészséges dolog.

A 7. válaszolóval értek egyet.

2022. febr. 23. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!