Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Miért nem mondjátok meg a férfiaknak, ha az a bajotok, hogy kicsi a farka?
Jaja gyanús hogy mindenkinek más a befutó
#9-es nem gondoltam volna, hogy létezel 🙈 😂 😂 8as voltam
Nekem ahány csajom volt mindegyik elmondta a véleményét, valakinek kicsi volt (igaz egy szét kúrt volt k..va mondta) valakinek meg pont jó, akinek nagyon tetszett....de olyan is volt aki vonalzóval meregette na őt el is küldtem, azóta nincs senkije.
Egyébként a nőket is lehet kritizálni, punci és punci között is van különbség, de én nem szoktam.
Kicsi a faxod, mondta egy svájcisapkaszerű pennával megáldott matróna.
Olyan ez mint amikor a Grófnő magához rendeli a muzsikus cigányt, mert azt hallotta hogy jól szexel.
-Na Gazsi! Vetkőzz le és tedd a dolgod!
A Gazsi nekiveselkedik, de nem igazán tud a Grófnő kedvére tenni!
-Te Gazsi! Hát én azt hittem hogy nagyobb a vonód!
-Már meg ne tessék haragudni méltóságos Grófnő! De nem tudtam hogy ilyen nagy teremben kell muzsikálni!
Ki kellene osztani a delikvenseket mint a honvédségnél a surranókat!
Aztán cserélgethetnének sorba, míg mindenki meg nem találja a nekivalót!
/Képzelhetitek hogy állt a katona szája, amikor a 44-es lábára kapott egy 47-es hegedűtokot!/
Miért nem lehet végre kimondani, hogy a faxok mind méretesek.
Ha valahol nincs kompresszió, az a "széthasznált mokkaszin" hibája! Próbálj már meg egy svájcisapkába szorosan beletenni egy csemegeuborkát!
Ha valakinek nagy a pennája, ne a fiúkat stresszelje, hanem vegyen elő pár ruhacsipeszt, és fogjon össze belőle 5 centit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!