Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj ha cuckold vagyok? Befolyá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha cuckold vagyok? Befolyásolja a párkapcsolatomat?

Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igen
2022. febr. 20. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nem baj!
2022. febr. 20. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar.
2022. febr. 20. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Mi a fene az a cuckold?
2022. febr. 20. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:
21%
Igen, eléggé. Nem normális dolog, kezeltesd magad! Már látom előre, hogy ez lesz a következő betű: LMBTQ + C!
2022. febr. 20. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy vagy cuckold, hogy még nőd sincs, az gond. Ha van nőd és úgy vagy cuckold, az csak akkor gond, ha ez neki is gond. Ha ez neki tetszik, akkor teljesen normális. Mi csak örülünk neki.
2022. febr. 20. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennek megfelelő partnerrel egymásra találtok és így élitek az életeket, az nekünk nem baj! Legyetek boldogok!
2022. febr. 20. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Mindenképpen befolyásolja a kapcsolatot a beállítottság, BÁRMILYEN beállítottság.

- Ha mindketten élvezitek, akkor erősíti

- Ha valamelyikőtök nem élvezi, akkor gyengíti

Így megy ez srácok :)

2022. febr. 22. 15:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!