Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szűz fiúk miért félnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szűz fiúk miért félnek ennyire a szextől?

Figyelt kérdés

A jelenlegi páromról kiderült, hogy még szűz. Ezt akkor mondta el, mikor többszöri közeledésem visszautasítása után rákérdeztem, hogy mégis miért nem akar velem lefeküdni? Csókon kívül abszolút nincs semmi.

Mint kiderült, még szűz. Semmit nem is csinált csókon kívül.

Egyidősek vagyunk, de ő még fiatalnak érezni magát ehhez.

Talán velem van a gond, vagy hogyan tudnám felkelteni az érdeklődését a szex iránt?

Én már 15 éves korom óta nem vagyok szűz, szóval nekem már lenne rá egy kis igényem.

2022. febr. 20. 12:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

Azt hogy neki hogy tudod azt mi nem tudhatjuk, mivel nem ismerjük.

Amit tehetsz, hogy türelmes vagy vele és beszélgetsz erről, a félelmeiről az aktussal kapcsolatban, kialakítás benne a bizalmat. Attól hogy neked könnyen ment, nem biztos hogy másnak is, ahogy azt tapasztalod is a párod által.

Ha nyomulsz, akkor azzal pont az ellentétét fogod elérni. Elhiszem hogy nehéz a farkas vonyít a lyuknál póz, de bírd ki.

2022. febr. 20. 12:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszéled vele?Nem légy már ennyire tapló.
2022. febr. 20. 12:32
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Lehet hogy nincs elég önbizalma. Amikor én szűz voltam, bennem is volt egy kis félelem, de ennek ellenére nem bírtam volna ki, hogy ne nyúljak hozzá a barátnőmhöz, mivel kb. egész nap a szexen járt az eszem.
2022. febr. 20. 12:42
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
Bár én találnék egy ilyen srácot aki nem akar szexelni
2022. febr. 20. 12:55
 5/17 anonim ***** válasza:
30%

"barátnőmhöz"

Na itt lankadtam le...

2022. febr. 20. 12:55
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

Az ember általában fél az ismeretlentől. És egy szűz (főleg ha esetleg passzív) legalább annyira parázik az első alkalomtól, mint amennyire vágyik rá.

Ha eljön az idő (ne sürgesd), legyél vele nagyon figyelmes, óvatos.

2022. febr. 20. 13:03
 7/17 A kérdező kommentje:
Amúgy nő vagyok, és a párom férfi....csak elnyomtaam.🤣
2022. febr. 20. 13:07
 8/17 anonim ***** válasza:
98%
Fél hogy nem áll fel neki vagy valami. Iszonyú ciki tud ám lenni.
2022. febr. 20. 13:10
 9/17 anonim ***** válasza:
98%
Vagy az zavarja hogy te már tapasztalt vagy és fél hogy le fogod b-szni ha elb-sz valamit
2022. febr. 20. 13:14
 10/17 anonim ***** válasza:
98%

Mi meg itt adjuk a jó kis tanácsokat. :)

Végülis, a heteró férfiak sem különböznek tőlünk: legbelül érzékeny kisfiúk, figyelemmel, szeretettel kell velük bánni. Meghálálják.

2022. febr. 20. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!