Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem voltál még fiúval?
Miért? Nos, lett volna rá alkalmam de most lettem 18 éves, így most kezdenék inkább belekezdeni ebbe.
18 éves, passzív fiú.
Mert még nem taltam olyan rendes srácot, akivel közel lakunk egymáshoz és komoly kapcsolatot szeretne:(
19/p
Valahol a "Félénk vagyok, nem merek lépni" és a "Félek a lebukástól" között vagyok.
Egyre többet nézem meg a velem egy korosztályban lévő és nekem tetsző srácokat (<25, de inkább jóval alatta) és fantáziálok el romantikus és piszkos dolgokon is egyaránt.
A korosztályom, a fent említett korig bezárólag szokott érdekelni, tehát kimondottan a srácok, és nem a férfiak.
Ezt azért élem meg ilyen nehezen, mivel mindig is heteronak vallottam (magamban is) és mutattam magam.
Amióta meg megnéztem a Given című animét, és nézem a folyamatban lévő Sasaki and Miyano-t meg totál meg vagyok zavarodva, nagyon tudok velük azonosulni és egyben féltékeny vagyok a szereplőkre, hogy nekik hogy összejött :D
Engem mindig is a romantikus oldal vonzott, szerintem ha lenne egy srác akibe belezúgnék és kölcsönös lenne a dolog ugyanez lenne.
Ellenben ezzel egyidőben szerintem nem tudnám ezt az oldalam felvállalni a világ és család előtt :/
Másik oldalról pedig amit én tudok a témáról, hogy szinte lehetetlen erre ideális jelöltet találni, akivel klaffolna is minden minden szempontból..
(bocs ha kicsit össze-vissza lett, kb 20x írtam át mire felvállalható állapot közelire került :P)
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!