Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem voltál még fiúval?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem voltál még fiúval?

Figyelt kérdés
Vonz és érdekel a dolog, de még nem mertél lépni, vagy más oka van?

2022. febr. 13. 12:18
A kérdező szavazást indított:
Félénk vagyok, nem merek lépni.
Betegségtől félek, hogy elkapok valamit.
Fiatal vagyok még hozzá, ráérek később erre.
Nem sikerült még szimpatikus srácot találnom.
Nem kellek senkinek sem.
Félek a lebukástól.
Annyira nem izgat a dolog.
Valentin napon elmegyek már bárkivel is!
59 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
25%
mert nem vagyok meleg
2022. febr. 13. 12:22
 2/19 anonim ***** válasza:
20%
☉ Nincs semmiféle farokfétisem, nincs seggbe rakódási vágyam, nincs 6ecinyelési vágyam, és akkor finoman fogalmaztam. Melegnek lenni, fiúkhoz vonzódni nem egyenlő ezekkel. Vannak, akik érzelmi alapon melegek, és vannak - mint én is - akiknek alternatív fétisei van, más testtájakra izgulnak és/vagy más műveletekre vágynának.
2022. febr. 13. 12:46
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Kapcsolatban vagyok :D
2022. febr. 13. 12:48
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Én nem mondtam, hogy nem voltam! :)
2022. febr. 13. 12:48
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Válogatós vagyok, ezen kívűl csak orálisan szeretem, análisan nem.
2022. febr. 13. 13:44
 6/19 anonim ***** válasza:
75%

Miért? Nos, lett volna rá alkalmam de most lettem 18 éves, így most kezdenék inkább belekezdeni ebbe.

18 éves, passzív fiú.

2022. febr. 13. 14:07
 7/19 anonim ***** válasza:
91%

Mert még nem taltam olyan rendes srácot, akivel közel lakunk egymáshoz és komoly kapcsolatot szeretne:(

19/p

2022. febr. 13. 15:21
 8/19 anonim ***** válasza:
50%
Akik nem kelletek senkinek sem, biztosak vagytok benne? Írjatok nekem! 😉
2022. febr. 13. 15:40
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Annyira ne legyünk elkeseredve, mert a mostani srácok filmsztár kinézetű fiúkat akarnak maguknak. Egyszer sem volt szerencsém olyanhoz, aki azt átlagosat szépnek találná.
2022. febr. 13. 18:18
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Valahol a "Félénk vagyok, nem merek lépni" és a "Félek a lebukástól" között vagyok.

Egyre többet nézem meg a velem egy korosztályban lévő és nekem tetsző srácokat (<25, de inkább jóval alatta) és fantáziálok el romantikus és piszkos dolgokon is egyaránt.

A korosztályom, a fent említett korig bezárólag szokott érdekelni, tehát kimondottan a srácok, és nem a férfiak.

Ezt azért élem meg ilyen nehezen, mivel mindig is heteronak vallottam (magamban is) és mutattam magam.

Amióta meg megnéztem a Given című animét, és nézem a folyamatban lévő Sasaki and Miyano-t meg totál meg vagyok zavarodva, nagyon tudok velük azonosulni és egyben féltékeny vagyok a szereplőkre, hogy nekik hogy összejött :D

Engem mindig is a romantikus oldal vonzott, szerintem ha lenne egy srác akibe belezúgnék és kölcsönös lenne a dolog ugyanez lenne.

Ellenben ezzel egyidőben szerintem nem tudnám ezt az oldalam felvállalni a világ és család előtt :/

Másik oldalról pedig amit én tudok a témáról, hogy szinte lehetetlen erre ideális jelöltet találni, akivel klaffolna is minden minden szempontból..

(bocs ha kicsit össze-vissza lett, kb 20x írtam át mire felvállalható állapot közelire került :P)

22f

2022. febr. 13. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!