Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem voltál még fiúval?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem voltál még fiúval?

Figyelt kérdés
Vonz és érdekel a dolog, de még nem mertél lépni, vagy más oka van?

2022. febr. 13. 12:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Mert annyira tényleg nem vágyok rá, másrészt félek is a betegségektől. Jogosan. A tapasztalatom az, hogy legtöbb esetben hazudnak az eddigi partnerei számát illetően. No meg egy kicsit válogatós is vagyok. Lemondtam a dolgokról, már évek óta nem próbálkozok, mert csak hazugokkal találkoztam.
2022. febr. 13. 21:46
 12/19 anonim ***** válasza:
72%

Egyáltalán minek kérdezel rá az eddigi partnerei számára? Mi közöd hozzá? :D Azt meg már inkább nem is akarom tudni, hogy deríted ki a valódi adatokat erről.

Aki “csak hazugokba” botlik az nem tudom mit csinál, vagy hogy csinál de elég xarul szűrheti az embereket.

2022. febr. 13. 22:07
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
Miért ne kérdezhetnék rá? Nekem ez fontos. Aki mondjuk 100 pasival volt már, abból nem nagyon nézem ki, hogy hűséges, vagy nem volt még nemi úton terjedő betegsége. Úgy állapítottam meg, hogy volt több profilom is társkeresőn és mindegyik fiókkal ismerkedtem. Volt aki miután rákérdeztem mondott x számú partnert, amikor más profilról írtam rá, teljesen mást állított. Nagyon sokszor jártam így. Vagy ennek az ellentéte, amikor rám írtak több profilról. Beszélgettünk, rákérdeztem, mondott egy elég nagy számot. Ezutám mondtam, hogy nem fér bele és rámírt egy másik profilról, ahol kezdőnek adta ki magát. Hogy honnan tudom, hogy ugyanaz volt? A stílus és írásmód sok mindent elárul. Félek a betegségektől, szerintem annyian hazudnak, hogy konkrétan előítéletes és paranoid lettem. Persze biztosan vannak normálisak is. Ha valaki szimpatikus volt, persze, hogy az ország másik végében élt..
2022. febr. 13. 22:42
 14/19 anonim ***** válasza:
84%

Rákérdezhetsz, csak szerintem semennyire nem tartozik a másikra hogy nekem milyen szexuális életem volt mielőtt megismertem. Volt akivel spontán feljött nagy vonalakban ilyen téma az első randin, de valaki el akarna számoltatni hogy én pontosan hány emberrel voltam akkor biztos furcsán néznék rá. Most lehet van aki lazábban veszi, de ott meg szintén nem hiszem hogy a másik feje felett pálcát kéne törni egy szám miatt, főleg kontextus nélkül. Amúgy meg az is hülyeség, hogy akinek több partnere volt és nem monogám kapcsolatban élt mióta ivarérett lett az már biztos nemibeteg lett. Nem csak az számít hány partnered volt, az sem mindegy kik voltak azok és mennyire volt kockázatos amit csináltak.

Most attól mert te előítéletes vagy, meg paranoid, és hipochonder és rettegésben élsz az nem jelenti azt, hogy aki mert élni és több emberrel szexelt már mint ami szerinted ideális az qva, meg 20 STD-je volt már. Mondom ezt úgy, hogy én is elég gátlásos vagyok. Így azért nehéz lehet bárkit találni, főleg ha olyan helyen élsz ahol amúgy sem nagy a választék mondjuk ott így is, úgy is nehéz.

Alapvetően azért találni normál embereket, én tényleg nem értem aki szerint mindenki idióta, meg csak átb....ák az mit csinál, meg hogy.

2022. febr. 13. 23:28
 15/19 anonim ***** válasza:
12%
nem vok homi
2022. febr. 13. 23:29
 16/19 anonim ***** válasza:
97%
Mert még sajnos nem találtam senkit pedig szeretnék 18F
2022. febr. 14. 10:04
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Sose tetszek annak aki nekem

Nem úgy történnek a dolgok ahogy szeretném

Megbánnám

Nem akarok ilyen lenni

Jobb fantáziálni róla mint igazából megtenni

Beleszeretnék a srácba de ő csak kihasználna

2022. febr. 20. 12:57
 18/19 anonim ***** válasza:
96%

Előző srác!

Szeretnék veled beszélgetni! Írj!

2022. febr. 21. 18:14
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem találok hozzá partnert...

16/F passzív

2023. szept. 19. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!