Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennél, ha a barátnőd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha a barátnőd swingerklubba menne veled és mással is szexelne?

Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 09:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, menjünk-e megint. Egyrészt újra át akarom élni, másrészt nagyon fáj.
2022. febr. 20. 10:37
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ne menj
2022. febr. 20. 11:07
 13/18 Noren1989 ***** válasza:
0%
*szakítóok
2022. febr. 20. 11:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Semmi sem történne, mert ilyen nem esne meg. A barátnőm nem akar ilyen helyre menni, ha akarna valamiért mégis, akkor engem megkérdezne előtte, hogy én akarok-e, a válasz nem lenne, tehát nem történne ilyen. ez a történet elég irreális, hát mit csinált, elrabolt? nem tudtad mi van ott? i smell bullshit
2022. febr. 20. 11:37
 15/18 anonim ***** válasza:
42%
A swinger klubnak pont az a lényege, hogy mással keféltek. Ha előre meg van beszélve és le vannak fektetve egymás közt a szabályok, akkor semmi baj nincs vele.
2022. febr. 20. 11:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne vele gondom, de tény, hogy evés közben jön még az étvágy.

A gond az, hogy le tudja ezt nyelni a másik?

Mert hallottam már sztorikat, hogy nem ment a dolog.

2022. febr. 20. 11:46
 17/18 anonim ***** válasza:
77%
A kapcsolattól függ, de nem birtokolhatom a barátnőmet mint egy tárgyat. Ha elmennénk is csak akkor, ha engem szeret. De nem tudom, hogy ez még így is működne. A szex akkor jó, ha mind két partner benne van az jelen esetben az extrém élményben és nem okoz senkinél problémát. De úgy látom nálatok okoz, de mivel ki volt próbálva a partnernek látszólag bejött ez most elég nehéz szitú.
2022. febr. 20. 17:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Járok és élvezem ha mással is csinálja, ez van, még mindig jobb ha rákos lennék.☺
2022. febr. 21. 17:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!