Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi számít leginkább az első együttlét során? Külsőségek vagy technika?
Az első közös szex ritkán jó. Szóval nem várok el semmit. Ez a legjobb hozzáállás. Egyenes kommunikáció híve vagyok és akkor hamar összecsiszolódunk.
Nyilván nem hátrány, ha tetszik pucéran. Ez szerintem kölcsönösen fontos, tetszik nem tetszik.
Cuki is tud lenni, ha nem viszi túlzásba a szégyenlősséget. Nem zavar, ha türelem kell hozzá, hozzám is kell. Mindenkihez.
Nem gond, mint említettem, ha nem jó az első együttlét. Emberek vagyunk, nem robotok. Néhány alkalom és nagy szeretkezések lesznek ebből. F
A legfontosabb az agy, az intelligencia, a szem, a mosoly.
Alkat részben. Az ideálistól a csontkollekcióig minden belefér, de a túlsúly nem nyerő pl. nálam. De ha az előzőek összejönnek de kicsit husis a lány nem nagy gond, csak ne legyen tunya, ágyban, és életben egyaránt.
az első szextől nem érdemes olyan sokat várni
másrészt viszont a kapcsolat ezen részében a semmi is csodálatosan izgalmasnak tűnik a másikkal, úgyhogy ha alap szinten rendben van a vonzalom és a technika, akkor valószínűleg elég sok menet fogja még követni
illetve külső terén sajnos járhat kisebb csalódásokkal. ugyebár a randikon mindenki igyekszik a legjobb oldalát mutatni, a hiányosságait pedig leplezni, és hát valakinél hatalmas a különbség a kifelé mutatott jelmez és a valóság között.
de ettől még bíznod kell benne, hogy ha a másik szexelni készül veled, akkor vonzónak talál és rád van kattanva. enélkül megette a fene. a szégyellősködés, feszengés nagyon lelombozó.
#2-es voltam.
Azt javaslom, hogy ha fiú vagy, addig le légy válogatós míg a puncijártasságit meg nem szerzed! :)
Később azt javasolnám, hogy mindig azzal feküdj le, akivel szívesen lennél, jelennél meg bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!