Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem házi barátja egy 18éves suhanc gyerek mit tudhat ő nálam jobban??
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 20:44
1/27 anonim válasza:
Ismerős szitu, én 19 voltam, a nő 43.
Jobb szex, és a fiatalság illúziója.
2/27 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle miért jutott oda hogy mással akar lenni? Amúgy lehet semmit, csak izgatja a tudat, hogy az ujja köré csavarhatja, ő a domina a kisgyerek meg örül a nőnek.
3/27 anonim válasza:
A fiatal jóképű srácok kib.szott szexik:D
36N
4/27 anonim válasza:
neki még kemény a sorompó és nem a puhát akarja betuszkolni :D
5/27 A kérdező kommentje:
Feleségem 35éves és megkap mindent!!
2022. febr. 7. 20:57
6/27 anonim válasza:
Élettel telik, problémamentesek, lelkesek, cukik, egésznap áll a f.szuk. Én is voltam ilyen idősekkel és többnyire isteni volt.
30/N
7/27 anonim válasza:
Ennyi beteg nőt!
Egyébként miért vagy még vele?
8/27 anonim válasza:
7.-re.
Miért lennének betegek? Nem csak a férfiaknak jár a kis finomság.
9/27 anonim válasza:
Amúgy a 35-40 körüli férfiaké is kemény. Én voltam mindkét oldalon. 16 évesen egy 40-és nővel, és a feleségem is volt fiatal kandúrral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!