Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feleségem házi barátja egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem házi barátja egy 18éves suhanc gyerek mit tudhat ő nálam jobban??

Figyelt kérdés

2022. febr. 7. 20:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
11%
Rám sem néznél te gyökér? 190 centi vagyok, te f aszarcú. Szeretnél te ilyen jóképű férfit, büdös r ibi. 😃
2022. febr. 7. 22:54
 22/27 anonim ***** válasza:
75%
Embere válogatja. Én is voltam már 18 évessel és az egyik iszonyú jó volt, kb életem legjobb kalandja, egy másik viszont azt se tudta, mit hova kell dugni. Ez személyiségfüggő, van akinek a vérmérséklete már fiatalon is hevesebb vagy nagyobb az érzelmi intelligenciája és jobb vele szeretkezni, van aki meg 30 évesen is full béna és az neki a jó szex, ha valahogy becsapja a lompost, aztán tol 2-t. Nem attól lesz a szex jó egy nőnek, hogy a pasinak nagy f.sza van, meg teszi a Casanovát, hanem ha jól csókol, jó helyekre nyúl, jól nyal, jól ujjaz, van érzéke a női testhez és egy igazi szenvedélyes szeretkezés lesz belőle. Amúgy nem kérek privátot, már férjnél vagyok.
2022. febr. 7. 22:59
 23/27 anonim ***** válasza:
18%
Értjük. Kiriba nckodtad magad, most meg találtál egy balekot, aki elvett. Lol.
2022. febr. 7. 23:13
 24/27 anonim ***** válasza:
Annyira nem lepne meg, ha a kérdés flame lenne, és a válaszok nagy része meg olaj a tűzre.
2022. febr. 7. 23:21
 25/27 anonim ***** válasza:
#23: Te ezt kinek írtad? Mert én hozzád se szóltam. Mit fáj neked, hogy ki kivel szexel, neked nem jutott még p.na?
2022. febr. 7. 23:27
 26/27 anonim ***** válasza:
59%
Az öreglányok fiatal húst akarnak.
2022. febr. 8. 08:59
 27/27 anonim ***** válasza:
12%
Idősebb jól kinéző nők megtehetik, hogy fiatal pasikkal hetyegjenek, fürtökben lógnak rajtuk a fiatal csavok. Egy idősebb pasinak meg max akkor lesz 20 éves csaja, ha tele van pénzzel.
2022. febr. 8. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!