Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők. Hányszor szoktatok elmenni egy együttlét alat???
Figyelt kérdés
Mennyi orgazmusotok szokott lenni és kb mennyi idő alatt. Kinek mennyi volt idáig a legtöbb? Kort is írjatok.2022. febr. 19. 12:39
1/25 anonim válasza:
1-3. Csak csikló orgazmusom van.
4/25 anonim válasza:
Legjobb esetben egyszer.
Ugye nem gondolod komolyan, hogy valaki stopperrel a nyakában lovagol a pasiján?
5/25 anonim válasza:
1-2x az átlagos. Egy menet nálunk olyan 15-20 perc, szóval ezen az idősávon belül történik meg az én orgazmusom is :D
A legtöbb 5x volt. Talán ment volna a 6. is, de addigra már teljesen kimerültem :D Szintén egy 20-25 perces menet alatt.
6/25 A kérdező kommentje:
Nem gondolom,nem is percre pontosan kértem. Csak megközelítőleg.
2022. febr. 19. 12:53
7/25 anonim válasza:
A nők többsége egyszer tud elmenni, utána túl érzékennyé válik "lent" és kell egy kis pihenő. Időtartam... hangulat, kedv ÉS partnerfüggő. Avagy te mindig másodpercre pontosan ugyanannyi idő alatt élvezel el?
Ettől még van aki többszörös orgazmusra képes. Ha ilyen partnered van kösd fel a gatyád, mert ott 20 perc maszatolás kevés. Persze tudom, hogy itt minden pasi órákig bírja 😃 (de a valóság mást mutat)
8/25 anonim válasza:
1-2x.Csak csikló orgazmusom van.
9/25 A kérdező kommentje:
Én is pasi vagyok. Nem birom órakig. De ha tovabb birom akkor a paromnak összejön 6-7,de utanna elfárad. Ha nem birom sokaig a 2-3 akkor is összejön.
2022. febr. 19. 13:04
10/25 anonim válasza:
Egyszer szoktam, ha nagyon fel tud húzni a pasi, 5-10 perc is elég. Nem hüvelyi, hanem csikló orgazmusom van. Volt már, hogy többször is sikerült elélveznem egy hosszabb együttlét alatt, de az már nem esett jól. Nekem egy bőven elég, mert az földrengésszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!