Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tapasztalat: Azok a lányok, akik később (20 év felett) veszítik el a szüzességüket...?
Figyelt kérdés
- Ezután megmaradnak az első partnerük melett.
Vagy
- Kíváncsiak másra is és elkezdik kiélni magukat.
2022. febr. 19. 17:39
2/11 anonim válasza:
Szerintem bármikor is veszíti el bármelyik nem is a szüzességét, mindig eljön az, hogy másokkal is akarnak lenni. Nem feltétlenül teszik meg, de küzdeniük kell ellene.
3/11 anonim válasza:
Nagyon ritka, hogy valaki egy partnernél megálljon, és nem csak szex miatt van ez. Egy párkapcsolat több okból is véget érhet. És nem is érdemes igazából leragadni.
4/11 anonim válasza:
Szerintem itt nem is a szűzesség elveszítésén van a hangsúly. De általában akik nagyon fiatalon összeházasodnak, el is válnak hamar. Aki 30 körül házasodik, ők jobb eséllyel maradnak együtt.
5/11 anonim válasza:
2 gyerekünk volt mire 20 lettem. Csak úgy kikivánkozott, most lesz a 25. házassági évfordulónk.
6/11 anonim válasza:
Én a férjemmel vesztettem el a szüzességem, azóta sem volt más, remélem nem is lesz :)
7/11 anonim válasza:
A nőknél meg még az is ott van hogy p1nát akarnak nyalni. Ritka az ilyen hűséges mint az utolsó 2 válaszoló.
8/11 anonim válasza:
Valakinek muszáj #7es, a pasik eléggé hadilabon állnak a nyalással. 🤷🏼♀️
9/11 anonim válasza:
Ugyanitt puncinyalás-cumizásért cserébe! Kalandorok se kíméljenek jeligére! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!