Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön ez a pasi? Mennyire?
Gondolom nagyon jó külsejűnek ítélik meg, érthető okokból, de számomra (másik férfiként) szerintem taszító az rajta, hogy ennyire primadonna: látszik, hogy nagyon sokat foglalkozik a külsejével, az utolsó szőrszálig is egyenesre van szedve neki minden a szakállánál is illetve a szemöldökénél is, a képeket láthatóan retusálja és filterezi, egy instalánytól még elmegy. Meg eleve milyen szakma az, hogy modellkedik, ha így néznék ki, akkor is valami értelmesebb munkám lenne.
De amellett sem lehet elmenni, hogy nagyon jó karban tartja az alkatát és jó adottságokkal született, ezért is modell.
Szóval kíváncsi lennék, hogy nektek nőknek az ilyet típusú pasiról mi a benyomásotok?
Ha rád írna, hogy tetszel neki, mit tennél?
Rettenetesen utálom a szakállat, borostát is úgyhogy 8/10
Egyébként szeretem ha pasi ad magára
Nekem nem elég férfias.
Egy férfi ne legyen ennyire hiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!