Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges ilyen hogy ronda pasi bejön egy nagyon csinos nőnek?
Figyelt kérdés
Szerintem ronda pasi vagyok és szerintem tetszek számomra a környék egyik legszebb nőjének, aki igaz ribis, de bejön. Tényleg ennyire mindenkinek más tetszik? És bejöhetek neki?2021. dec. 27. 21:48
1/9 anonim válasza:
Lehetséges. Ha tényleg így van akkor ne filózz rajta, hanem startolj rá a csajra mert nem fog élete végéig rád várni. Sok sikert, ügyesen :)
2/9 anonim válasza:
Kèp sehol sincs , így hogyan ítèljük meg ?
3/9 anonim válasza:
Elképzelhetetlen. Toppos pali vagyok, rengeteg toppos nőnek kellek, és azokat sose látom átlagos palikkal.
4/9 anonim válasza:
A "jó pasi" fogalma relatív. Szóval simán lehetséges.
Aztán még van az felállás is, amikor jó a umorod, kedves vagy udvarias, vagány. Ezért kellesz. Akkor már mindegy ha "ronda" vagy, csak ápolt legyél.
5/9 anonim válasza:
Én azt hittem csúnya vagyok de azóta már számtalanszor mondták (nem rokonok😆) hogy jóképű, handsome, aranyos, modellalkat vagyok
21F
6/9 anonim válasza:
Így már kezdem elhinni hogy tényleg csak az önértékelési problémáim miatt láttam magam csúnyának és igazából még bőven szerencsés is vagyok kinézetileg. Veled is lehet ilyesmi
7/9 anonim válasza:
Kinek mi;)
Lehet,pont te vagx az esete
Na meg hát simán lehet,hogy nincs a külsőddel semmi gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!