Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Nektek bejön ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Nektek bejön ha egy pasi drága ruhákban jár?

Figyelt kérdés

Most télen drága kabát, de minden öltözék tetőtől talpig ilyen drága/márkás. Melléje a karóra is. Calvin Klein alsónadrág stb.

Vonzó ez számotokra, vagy inkább taszító?

2021. dec. 27. 14:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel. Felőlem turiból is öltözködhet, nem ez a lényeg.
2021. dec. 27. 14:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem
2021. dec. 27. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem kifejezetten primitív dolog, ha egy férfi ilyen hülyeségekkel foglalkozik.
2021. dec. 27. 14:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tiszta legyen ez a lényeg
2021. dec. 27. 14:52
 5/11 anonim ***** válasza:
96%

Nekem bejön.

24N

2021. dec. 27. 14:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy. Tiszta legyen, és nem árt, ha van egy stílusa, de nem a márka teszi.
2021. dec. 27. 14:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Az tény, hogy gyakran a drága ruhák sokkal minőségibbek, dizájnosabbak, egyszerűen ránézel és látod, hogy igényes. Ugyanakkor vannak azok a fajta drága ruhák, amik halál cikik, közönségesek pl rikító idióta színeket használnak, hatalmas logó kiírások vannak a ruhán vagy maga a dizájn nevetséges (pl szárnyak, hatalmas kövek a cipőkön stb).

Ha az első kategóriába esik a pasi, az persze bejön, nagyon szexi tud lenni, ha egy férfi stílusos, elegáns.

Mondjuk az általad felsorolt márkàk pont a bénábbak közé tartoznak. Egy haverom most vett valami 120e ft-os kabátot:D de az olyan márka, ami állítólag nagy, nívós, de én kis csóró pl nem ismertem. Mert nem ez a mainstream CK Hilfiger és társai. A kabát teljesen elegáns, a logó kicsi, nem zavaró. Látszik, hogy nagyon minőségi darab, de ennyi.

Én azt szoktam díjazni, ha valaki a minőség és a stílus miatt veszi a cuccait ilyen helyekről, nem azért, hogy menőnek tűnjön, mindenki lássa rajta, hogy van pénze. Pl nem tudom a CK alsók milyenek, de ha valakinek az vàlt be, mert pl nagyon jó a szabása és az anyaga, hát akkor hordja azt. De nehogy nekem azt várja, hogy majd attól elájulok és ledobom a bugyim...

N

2021. dec. 27. 14:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Férfiként azt gondolom, hogy a jó ruha önmagában kevés. Nyilván pozitívum, ha van egy jó stilusod, tudod, hogy mi áll jól neked, de a sültparasztról akkor is messziről meglátszik, hogy gáz, ha boss öltönyben van.

Lehet, hogy sok nőnek például akkor jönnék be amikor éppen az olcsónak számító 50 ezer ftos öltönyömben lát, és nem akkor, amikor a 180 eurós farmer van rajtam.

2021. dec. 27. 15:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen hidegen hagy hogy milyen márkas ruhába jár.A lényeg hogy tiszta legyen.
2021. dec. 27. 15:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Az oké, hogy drága ruhákban jár, de nagyon nem mindegy, hogy milyenekben és hogy viseli őket. A divathoz érteni kell. Nem elég csak felaggatni random drága cuccokat. Aki nem ért hozzá és csak imponálni akar vele, az nagyon könnyen mellé tud nyúlni.

N

2021. dec. 27. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!