Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen furcsa dolgot tapasztaltatok a vallásos partneretektől szex témában, amin kiakadtatok?
nagyon szűken értelmezte, hogy mi számít szép és helyénvaló szexuális vágynak, és másnap ment gyónni még a legenyhébb pettinget is
olyan mennyiségű gátlása volt, hogy azóta el sem tudom képzelni, hithű emberek hogyan képesek megházasodva felszabadult és örömteli szexuális életet élni.
A pasi megkért, hogy ne meseljem el a közös ismerősünknek, hogy mi szexelunk, mert ezt náluk nem lehetne (egy baptista gyülekezetbe jartak)😅
Ugyanez a srác szex előtt megkoszonte, hogy "neki adom a testem" 😂
Hát na… Ha van kapcsolatod az egyházzal, akkor ezek a sztorik nem olyan különösek azért. Minden tébolyultat oda hord a szél kb.
Ez max nektek, ateistáknak furcsa. Nálunk max titkolják ezeket egymás előtt idilli családot hazudva…
"megköszönte hogy neki adom a testem"
😆 Gondolom ezzel a mondattal jól beindított...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!