Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen furcsa dolgot tapasztaltatok a vallásos partneretektől szex témában, amin kiakadtatok?
Nekm egy ilyen hatàrozott kalandom volt. 19éves csaj, anyu a vallàsba menekült, mert apu verte. Mentek a lànyok is.
Nos, a csajszival egy elborult estén majdnem meg a szex, erre megszólal (a negyedik ujjnàl), h ezt nem szabadna ...na jó, mondom nrm vagyok erőszaktevő, legyen. Lógva hagytam. Azóta se làttam annyira nedves suncit, megjegyzem.
Aztàn: éjjel kimentem pislantani, felkapcsoltam egy kisebb villanyt (szàllàson a f-szom fog sötétben màszkàlni?)...a csaj meredt tekintettel követett. Kérdeztem, h hozzak-e vizet neki, cirip.
Màsnap megkérdeztem, ő végigaludta az estét...
Na ennél betegebb cuccot senkinek sem kívànok.
ma 20:57
Hasonló nekem is volt. Hajnalban felkeltem arra hogy oldalra fordult fejjel engem néz meredten és némán mozgott a szája.
Reggel amikor felkelt, akkor mondtam neki hogy "k*va para volt" erre azt mondta hogy ő végig aludt, ezt csak álmodtam.
De hogy hozzátegyek, majdnem megvolt egy vallásos faszi:
Kétszer elvált, plusz 25+ évvel idősebb lelkész. Tőlük mind menekülnek a feleségeik.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!