Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az a kor amíg össze kéne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a kor amíg össze kéne jönnie az első kapcsolatnak egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Lúzernek számítok ha nekem 25 évesen még nem volt?
2022. febr. 17. 07:16
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Nem számítasz lúzernek. Szerintem te sokkal jobban fogod becsülni az első kapcsolatod, mint egyesek.

L

2022. febr. 17. 07:17
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
1# +1
2022. febr. 17. 07:22
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Hát eléggé.. Mert rajtad és pár szerencsétlenen kívül az emberek 99%-a már rég túl van pár kapcsolaton.

De ennek nem a kesergés a megoldása, hanem a személyiség fejlődés. Ha elkezded és nem fordulsz vissza félúton akkor már nem is lesz olyan nehéz csajozni.

2022. febr. 17. 07:23
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
15-18 éves korban átlagosan
2022. febr. 17. 07:34
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem számítasz lúzernek.
2022. febr. 17. 08:39
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Miért a csajozásban mérjük a lúzerséget/sikerességet? Nem csak ebben mérhető. Ha van egy minimális életcélod, fejleszted magad, akkor máris elestél a lúzer jelzőtől. A többi meg úgyis adódik majd magától.
2022. febr. 17. 08:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem sértődsz emg és szeretnél őszinte választ: Kutyát nem érdekli mikor és kivel feküdtél le és hogy egyáltalán lefeküdtél-e valakivel. Sajnálom h a a lelkedbe gázoltam de ettől ez az igazság.
2022. febr. 17. 09:34
 8/8 anonim ***** válasza:
25%

Te tudod. 16 évesen már kapcsolatban voltam.Akkor volt az első komolyabb.

Szval ezzel csak azt akarom mondani,ha egészséges vagy,vannak szexualis igényeid,rendben van az ertékrended és nincsenek irreális elvárásaid .Vannak barátaid,és van némi társasági életed ,vagy aktívan részt veszel társas tevékenységekben,mint pld sport,szórakozas,munkahely,

szabadidős tevekenységek,akkor elég nehéz nem összejönni senkivel 25 éves korig.

2022. febr. 17. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!