Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Magabiztosnak tartjatok azokat a lanyokat/noket akik tapados/alakot kiemelo ruhakat hordanak?
Figyelt kérdés
Nem mell pakolasra gondolok, hanem hogy nem hord bo ruhakat, hanem szuk farmer, testhez simulo felso stb.
Mit gondoltok roluk? (Ha jol all nekik)
2022. febr. 16. 23:47
11/12 anonim válasza:
Miért lenne magabiztosabb egy nő, aki feszülős ruhát hord? Szerintem az sokkal magabiztosabb, akinek csodaszép alakja van, de fel mer venni egy egyszerű melegítő együttest az utcára, mert van annyi önbizalma, hogy tudja, úgy is jól néz ki. Egy magabiztos nőnek kisugárzása van, nem feszülős ruhája.
Ja, és az FESZÜLŐS, nem tapadós baszki :D
12/12 anonim válasza:
#11 részben igazad van, szeretem a melegítőt is felvenni, és akkor is van, aki megnéz. Jól írod, a kisugárzás is meg van, a visszajelzésekből tudom, tinikorom óta.
#6-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!