Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » TELT nőket kedvelő fiúk/férfia...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TELT nőket kedvelő fiúk/férfiak. Mit találtok a legvonzóbbnak ebben az alakban? Mennyire zavaró, ha a párotok nem magabiztos, vannak bizonyos testrészei, amiket nem szeret? Ti igaznak tartjátok, hogy a telt/duci nőket könnyebb meghódítani?

Figyelt kérdés
Kornak örülnék, gyakran tűnik úgy, hogy ez az alak inkább az idősebbeknek jön be. Linkelhettek képeket, hogy számotokra mi a telt/duci, de leszögezném, hogy a kérdés mindenképp (átlagmagassághoz) max. 80-90 kiló körüli nőkre vonatkozik.

2019. dec. 1. 19:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Jobban beindit

18

2019. dec. 1. 19:33
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

engem mindig is a husisabb lányok izgattak, eddig találkoztam elég önbizalom hiányossal aki kapcsolat alatt nagyon beképzelt lett és több olyannal aki mindig is nagyon önbizalom hiányosak voltak, ritka kivétel az aki szereti így magát

a legszexibb amikor mosolygós életvidám lány akivel lehet élvezni az életet

külső téren érdekel vagy belsőre mi vonz?

nem volt soha gondom a lányok felszedésével, akit akartam úgy is meghódítottam, csak ritkán találtam megfelelőnek gondolt partnert

26F

2019. dec. 1. 19:36
 3/17 A kérdező kommentje:

Külső és belső egyaránt jöhet, eredetileg a külső vonzalom érdekelt, de ha már így felajánlottad..:D

Azt szeretném kérni, hogy inkább itt válaszoljatok, ne privátba.

2019. dec. 1. 19:45
 4/17 anonim ***** válasza:
80%

Mégis szerinted mit találnak vonzónak ebben az alakban?

Hát magát a teltséget, a duciságot.

Erre magadtól is rájöhettél volna.

2019. dec. 1. 21:26
 5/17 anonim ***** válasza:

Próbáljuk meg!:

A különbségeket én látom. Lehet h te is. 37 éves sportos férfi vagyok és izgatnak a telt nők és vonzódom hozzájuk de a vékonyabb és vékonyan gömbölyű idomú csajok jönnek be inkább.

Gyönyörű:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ebben a pozícióban ő pl istennő:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szép és szexi:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem rossz:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Dugnivaló de nem dicsekednék vele:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. dec. 2. 00:46
 6/17 anonim ***** válasza:

Rossz a link...

[link]

Ez az első link

2019. dec. 2. 00:48
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

https://

static.wixstatic.com/media/b0a32e_957bbefa89fa44c0a1d167b461e81223~mv2_d_1360_2040_s_2.jpg

/v1/fill/w_783,h_1175,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01/b0a32e_957bbefa89fa44c0a1d167b461e81223~mv2_d_1360_2040_s_2.webp

Ezt illeszd össze mert amúgy nem engedi betölteni

2019. dec. 2. 00:49
 8/17 anonim ***** válasza:
74%

Nekem, ha az alakot nézzük, akkor a "husis" alak jön be. Egyszerűen jobb érzés, mintha egy deszkával lenne az ember, meg hát a csajokon a kis pocak növeli a "cuki faktort" :) Kilóban nem éri el a 80-at szerintem, de az nem is baj. Itt van 3 kép, hogy megmutathassam miről beszélek.

[link]

[link]

[link] (ennél a jobboldali) ;)

Bár nekem is mint sokaknak a belső is számít valakiben, így nehéz találni olyasvalakit, aki igényes a tisztaságra (alaktól függetlenül), passzoljon a személyiségünk és úgy nézzen ki, mint a képeken.

Számomra így lenne kerek egész :)

21

2019. dec. 3. 20:45
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a-z tetszik ha mindenhol kerek de foleg a dagi pocikat szeretem 19/f
2019. dec. 4. 08:43
 10/17 anonim ***** válasza:
63%

#3:

a husisabb alak legnagyobb előnye, hogy jobban érezni az ölelésnél

szexuálisan engem vonz ha van egy husisabb hasa egy lánynak, nagy segge, vastagabb combjai, izgat az enyhe stria és enyhe narancsbőr is (még ha fura is)

belsőre meg hát nincs a husisokra jellemző tulajdonság, viszont az önbizalom hiány és annak gátló tényezői zavarnak

a legszexibb test amit életemben láttam 168/87 volt

2019. dec. 4. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!