Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyek szórakozóhelyre és iszok egy kis alkoholt akkor egyből összejövök egy pasival és nagyon lazán viselkedek. Ez elítélendő? L
Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 22:02
11/17 anonim válasza:
#3: nem a pap bácsi mondja a véleményét, hanem Isten véleményét közvetíti, hogy ne paráználkodj...
12/17 anonim válasza:
Mielőtt nagyüzembe kezdenéd tolni, ajánlom, hogy kövesd be az összes metoo oldalt. #diszkomellettibokorbanbevagtakalompost
13/17 anonim válasza:
Amennyiben velem jössz össze, akkor nem elítélendő.
14/17 anonim válasza:
Miért is kérdezed? Ha azt mondanánk egy anonim oldalon hogy húúúú de gáz, akkor apácazárdába vonulnál vagy mi?
A partereid számához egy valakinek lesz köze: a leendő párodnak, egyedül neki van "joga" megítélni, mindenki másnak nyalsgem.
16/17 anonim válasza:
Sok piától én is így vagyok. "kólától" meg mindig.
De nem érdekel, élvezem az életet. A sok prűd lúzer meg akik leribizliznek mindenkit akik nem szexelnek velük tehet egy szívességet. Nem érdekel a véleményük.
Csak irigyek, mert rám így is sorban állnak a pasik józanul is, ők meg nem kellenek senkinek.
17/17 dregor válasza:
Nekem csak azt áruljátok el, hogy hova jártok bulizni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!