Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A magyar sztriptíz bárokban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar sztriptíz bárokban van lehetőség szexre?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy Magyarországon legális a prostitúció, viszont ebben a formában már illegális lenne…

Meg eleve nem is akarnék élni a dologgal, csak kiváncsi vagyok hogy van e ilyen.

Ez úgy működik mint az amerikai filmekben kérsz egy privát szobás táncot és ott van szex is? Ha igen, akkor a vendég honnan tudja az árakat, meg ilyeneket?

Vagy igazából totál tabu minden szexuális jellegű dolog és mindent a szemnek semmit a kéznek elven működnek?

2021. dec. 15. 07:05
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Totál tabu. Be is zárnák egybol a helyet
2021. dec. 15. 07:30
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Aha, téged nem érdekel, de egy haverod unokatesójának a macskájának a gazdája tudni akarja, hogy tudja majd meg az árakat?:)

A válasz nem, nincs szex. Sőt ha illetlen módon viselkedsz egy lánnyal, a biztonságiak örömmel vágnak ki.

2021. dec. 15. 08:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, vannak azok a helyek... :D

Egyik haveromat tavaly Siófokon az egyik "táncoslány" elvitte hátra a színfalak mögé egy kis leápolásra.

2021. dec. 15. 09:32
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
#3: Jó, ne Siófokból induljunk ki, az egy külön fertő. Ott aztán minden is van.
2021. dec. 15. 09:41
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Jogos, nem mintha nagyon utazgatnék. :D

A saját lakhelyemen azt sem tudom, van-e még egyáltalán sztriptízbár...

De gondoltam, bedobom, ha már témàba vág.

2021. dec. 15. 09:46
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Nincs lehetőség ilyesmire, mert a prostitúció szervezésével, elősegítésével az üzemeltető bűncselekményt követne el.

Ahol mégis van (ez ritka), ott csak idő kérdése, hogy a rendőrség elvigye a tulajt. Pl. legutóbb idén szeptemberben Balatonfüreden, egy ottani éjszakai szórakozóhely tulajdonosát tartóztatták le, hasonló okok miatt.

2021. dec. 15. 10:50
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
3: melyik helyen volt? :D
2021. dec. 28. 01:34
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 sztem kamu Siófok nincs sehol se sztriptízbár
2023. aug. 26. 00:29
 9/9 anonim válasza:

Pesten a club királyba

Friss élmény:)

Csaj oda dorgolozik az emberhez simogatja a combját egy 20-asért tart privát táncot ott már kézzel is markolásza az ember faszát de csak alsó gatyán át.

Miután kellő képen felizgult az ember fel ajánlja ,hogy 30k-ért le szopja fizetni ezt csak kp ba lehet és külön privát helyre vissz ahol függöny le és ajtó zár.

Miután 5 percig cuppog az ember faszán fej ajánlja ,hogy még egy 20-asert meg is lehet dugni.

Na ma így szabadultam meg 70 ezertől mert rohadtul részeg voltam kicsit bánom de jó moka volt

2023. nov. 25. 03:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!