Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szexeltetek már szórakozóhelyen?
Figyelt kérdés
Egy olyan lány aki sokat jár bulizni, szinte biztos hogy volt már egyéjszakás kalandja?2021. nov. 27. 18:50
1/8 anonim válasza:
Hát elég sok, egyszer én is csináltam, de véleményem szerint undorító dolog, jobb otthon, meleg ágyban. Amúgy elég sok esetről hallottam, meg láttam is párat akik csinálták. Nem az én világm
24F
Testépítő
2/8 anonim válasza:
Miért írod ide, hogy testépítő? 😃 ez a válaszadásban szerinted számít?
4/8 anonim válasza:
1#
Most volt a szülinapod ? Pár napja még 23 éves voltál. Isten éltessen!
Mit kaptál anyutól szüpcsi napcsira ?
5/8 anonim válasza:
igen volt már sokszor.
szerintem aki sokat jàr bulizni annak szokott lenni kalanda lehet nem helybe hanem el mennek valahova
20/L
6/8 anonim válasza:
4. Köszönöm szépen. Anyámmal nem beszélek évek óta, jó nőktől kaptam ajándékokat
7/8 anonim válasza:
4es, ne foglalkozz vele, ő testépítő
8/8 anonim válasza:
Annyira nem lehettek jó nők, ha itt kell hirdetned magadat minden válaszban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!