Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Latex fétis? Hogyan lássunk neki?
Barátnőmmel fél éve jöttünk össze, most csináltunk egy olyat h felsoroljuk egymásnak a "fura" vágyainkat, engem is meglepett hogy ő a latex fétisben benne lenne.. eddig számomra ez egy elérhetetlen dolog volt, amit csak képen látok, most hogy hirtelen elérhetővé vált, nem igazán tudom, hogyan kezdjünk neki?
A latex ruhák elég drágák. 100 ezer Ft körül van egy normális darab. Aztán nem tudom honnan rendeljünk. A Vivianna shopot ismerem. Aliexpressen néztem még, de vajon érdemes onnan rendelni?
Ami nagy kérdés, hogy hogyan lehetne felpróbálni? Nem hiszem hogy rá tudom venni hogy felpróbálja egy boltban, még ha találunk ilyen boltot Budapesten és el is jutunk odáig. (A Vivianna pl. nem jó, túl messze van.) A barátnőm elég szégyenlős, félek hogy ha ott lenne egy eladó, akkor zavarba jönne, és félek végül nem tetszene neki az egész.
Még egy dolog amit nem tudok, hogy (bár sok ilyen képet, videot láttam) a való életben mennyire gyakori hogy latexban szexelnek az emberek? Inkább csak előjátékhoz veszik fel, nem?
Akik próbálták ezt, milyen gyakran fordult elő, hogy a nő beöltözött latex ruhába? Az se lenne jó h megveszünk egy ilyen ruhát és a szekrényben landolna és soha többet nem kerül elő...
Szerintem kezdjétek kisebb dolgokkal. Anno exbarátnőmmel mi is a Vivianatól rendeltünk egy hosszú latex kesztyűt de nem volt próba. Mondta a telefonban egyik ottani ember hogy az S- méretet nem ajánlja csak ha tényleg elég vékony valaki tehát ilyen 50 52 kg alatti így az M lett ami egész jól be is vált.
Latex combfix esetleg utána az is 20000 alatt van és nem olyan nehéz próba nélkül jó méretet találni. Annyi hogy vegyétek hozzájuk síkosítót és ilyen fényező cuccot is mert normál állapotban marhára nem szexik ezek a dolgok 😆
AliExpressről ne rendelj, ebben az esetben az ólcsóbb lesz a drágább.
Akkor inkább ez a ruha:
Azért egy ilyen ruháért mint a linkben, ha nincs túlkomplikálva a szabás és a díszítés, az lesz nem 100 ezer. Egy kezeslábas már inkább annyi, sőt, több is, de te csak ruhát mondtál.
Fizikai boltot nem fogsz találni a városban, ahova bemész próbálgatni, vásárolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!