Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sub lányok! Mi lenne a legextr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sub lányok! Mi lenne a legextrémebb amit bevállalnátok?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok.

2022. febr. 14. 23:26
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Ha annyira hülye lennék, hogy valamelyik műdomocskával találkoznék :D A többségét már egyetlen mondatból azonnal fel lehet ismerni :D
2022. febr. 15. 00:43
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Torokbaszás, leköpés, utcán elkapás és megerőszakolás, többen aláznak egyszerre. 17/L szub lány
2022. febr. 15. 06:35
 3/10 anonim ***** válasza:
63%

Állatok, kaki, durva verés, kínzás kivételével kb bármi.

Uram van hogy vadidegeneknek is odaad használatra, volt már pár extrém, igénytelen, vad, megalázó eset.

2022. febr. 15. 07:26
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
Én talán még az állatosat is el tudnám képzelni. Láttam kutyasat az tetszett😁
2022. febr. 15. 08:05
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
Mindent vagy semmit.
2022. febr. 15. 08:27
 6/10 dregor ***** válasza:
82%

#1 Azok olyanok, mint a műszubok? :D

#5 A mindent azért egy kicsit tág fogalom szerintem... :)) Csak vannak határaid neked is. :D

2022. febr. 15. 08:50
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Az utcán végig vonultatás nagyon vonz, de nem merném, főleg nem itthon, max külföldön.
2022. febr. 15. 12:19
 8/10 anonim ***** válasza:
97%
Utcán szexi ruciban megbilincselve végig menni, pl olyan országban ahol nem néznének furán rá,:)
2022. febr. 16. 09:32
 9/10 anonim ***** válasza:
88%
A subom kérésére hátrabilincselt kézzel a (kabát alatt) mentünk esti sétára ,kabátujja betűrve a zsebekbe, golyó a szájába maszk eltakarta, nem látszott semmi. Élvezte. ,Azt mondta akar még ilyet csinálni, még a télen meg ameddig kabát és maszk van divatban .
2022. febr. 17. 11:04
 10/10 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem mindenkinek más számít extrémnek. Mi a párommal (dom) ezeket próbáltuk ki, amik nagyon tetszettek:

- Megkötözött, szememet bekötte és ő irányított orál közben. Nem kímélt engem. Mivel szeretem a kemény orált és a mélytorkot, így nagyon élvezem.

- Szexjátékok és tágítás. Mostanában gyakran játszunk olyat, hogy a fenekemeg extrém méretekre kitágítja, megöklöz.

- Idegeneknek és haverjainak is megengedte, hogy sok dolgot kipróbáljanak velem.

- Nyakörvvel vezetett engem otthon, miközben a barátai nálunk voltak. Minden ferfit ki kellett elégítenem.

- Szeretem ha szorozasan kikötöz (ágy, szék, andráskereszt, kötözőágy, orvosi szék, deres stb). Szeretem, ha ilyenkor keményen elfenekel. Pont annyira, hogy ne vérezzek.

Szóval mi sok dolgot kipróbáltunk azért. Nálunk is vannak határok.

2022. febr. 18. 13:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!