Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mást is izgat ha egy csinos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is izgat ha egy csinos nő leköpködi?

Figyelt kérdés
Én szeretem akár szájba is. 20/F

2022. febr. 13. 18:08
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Engem az izgat ha kinevet egy csinos nő
2022. febr. 13. 18:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem. 23/F
2022. febr. 13. 18:23
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes egy perverziód van
2022. febr. 13. 18:26
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Én is lányként:D
2022. febr. 13. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem, csak az, ha a nő flegmán beszél velem, vagy engedi a lábát kényeztetni.
2022. febr. 13. 20:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Persze, egy cigicsikket is nyomjon el rajtam a falunapon rögvest.
2022. febr. 13. 21:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem is izgat, sőt nekem ez a legnagyobb fétisem. Már vagy tíz nővel köptettem le magam, még fiatalabb koromban kezdődött. Egyszer buliból hazafelé tartó lányoktól kértem ezt, először csak néztek rám meredt szemmel, aztán mondta az egyik hogy gyere szembeköplek. Én odamentem leköpött, utána a barátnőinek sem kellett sok, mindhárman arcba köptek! Később megint elkapott és utána két lánytól kértem ezt, ők sem sokat teketóriáztak szétköpdösték a fejem. Az egyik elő akarta venni a telót, hogy levegyen de akkor elfutottam. Ez még fiatalkoromban volt.

Azóta már nem csinálom utcán, persze sokszor elkap a vágy. Inkább úgy vagyok vele nem kísértem, mert kitudja kinek a kije, vagy hol fogok vele valahol összefutni egy nap. Az pedig elég cink lenne, szóval felfedeztem magamban a dolgot és dominákhoz járok. A legizgatóbb viszont mégiscsak az, ha nem pénzért teszik meg csakúgy például buliból hazafelé tartó lányokhoz odamegyek és megkérem őket. A legtöbben eddig még nem ódzkodtak engem leköpni, tudom beteg de már így nem csinálom. :)

2022. jún. 9. 21:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Engem nagyon, de az is ha számba folyatná nyálát

F

2023. okt. 25. 11:52
 9/10 anonim válasza:
Igen! Az összes volt barátnőmet kértem rá, hogy köpködje :D Nyálfétisem van és már volt nem egy olyan lány aki egy kevesebb összegért adott el nyálat!
júl. 17. 00:19
 10/10 anonim ***** válasza:
4es!én imádom ha a számba köp egy csinos lány és én is szeretem adni😊sajnos régen volt ilyen partnerem
okt. 16. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!