Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki heteró férfi és választania kellene egy löttyedt seggű nem kívánatos nő között (A), vagy filmbeillő fallosz (B) között melyiket választaná?
Figyelt kérdés
Választani kell.2022. febr. 16. 15:18
11/19 anonim válasza:
Akár filmbeillő az a fasz, akár nem, akkor is egy fasz. Ha te képes vagy szexuális alapon különbséget tenni közötte, tehát egyiket is vonzóbbnak látod a másiknál, akkor van egy "rossz" hírem, nem heteró vagy.
9-essel vagyok
12/19 anonim válasza:
de ez így rossz kérdés. azt kellet volna, hogy egy 80 éves csaj segge, vagy egy formás pasi segge közt.
13/19 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Tehát most vagy egy lottyedt seggu nővel leszek vagy, választhatom azt, hogy hatalmas feka farkam lesz?
14/19 anonim válasza:
Ha hetero vagy és iszonyat kanos akkor a), ha csak közepesen fickós akkor meg kivered. Lehet neked melegként nehéz elfogadni de azért hetero valaki mert csak a nőkre tud beindulni semmi másra. Egy másik pasiban annyi szexuálisan izgatót talál mint egy tál tökfőzelékben.
15/19 A kérdező kommentje:
13
Nem. Egy tágas latyakost pakolni, vagy egy tömlőmájast garatra engedni
2022. febr. 16. 17:46
16/19 anonim válasza:
Egyébként érdekes, hogy a meleg férfiak állandóan arra izgulnak, hogy eltudnak-e valamiképp csábítani, vagy csapdájukba csalni egy hetero férfit. Én nekem nincs bajom a melegekkel, de, ha valamikor megérdemlik, hogy fejbe bsszák őket, na ilyenkor.
ps. tényleg nincs bajom velük, csomó haverom meleg, és csipázom őket, de ilyen minősíthetetlen viselkedést egyik sem tanusított soha.
17/19 anonim válasza:
Lassan már elfogadja az egészséges társadalom hogy vannak b*zik és büszkék rá meg még hirdetik is.. De remélem ezt sose fogjuk, hogy erőltessék is 🤞🏻 🤢
18/19 anonim válasza:
Hírdesse, engem nem zavar. Csak fogja fel, hogy heteroként azért vagyok hetero, mert nem izgat a férfi látványa, sem a farka nem érdekel, sem semmilye. Ha nincs nő a földön, akkor csinálok egy DIY műpinát, vagy matyizok életem végéig, DE AKKOR SEM FOGOK RÁ FELIZGULNI, ÉS AKKOR SEM FOGOK VELE SZEXUÁLIS KAPCSOLATOT LÉTESÍTENI, HA PISZTOLYT FOG A FEJEMHEZ. NEM TUDNÉK ÚGY LEÉLNI EGY ÉLETET, PTSD-M LENNE. AKKOR INKÁBB A HALÁL! :D Ezért vagyok hetero baszki, és nem biszex. Hát komolyan :D
19/19 anonim válasza:
Az azért attól is függ, mit kéne pontosan csinálni azzal a filmbe illő fallosszal, illetve a hozzá tartozó sráccal. Csak kiverni mondjuk egymásnak, vagy szopnom is kéne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!