Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátomnak küldök magamról meztelen képet akkor igaz hogy jobban fog kívánni?
Általában hétköznap nem vagyunk együtt csak hétvégén
Így ezáltal csak hétvégén tudunk ugyebár szexelni is, de ha hétköznap kicsit ingerlem olyan képekkel magamról az csak plussz vagy semmi extra nem fog történni tőle?
3 éve vagyunk együtt egyébként
És kicsit kívánatosabb szeretnék lenni de nemtudom hogy tegyem és ez az ötlet jutott eszembe
18/L
Kérésre is válaszolva, mert idáig csak azt kapták, hogy hülye vagy ha képet küldesz.
Persze, nagyon feltudja húzni. Viszont, ha emiatt este többször ránt rá, akkor pont hogy az ellenkezőjét is elérhető, hogy kevésbé fog kívánni.
Én élvezném.
Egyébként nem tudom mi a nagy átlag az ilyen képekkel való vissza élésben. Én anno csináltam videót is, ahogy benne van a farkam az akkori páromban. Soha nem látta senki, csak én. Új párom miatt meg törölve lett. Persze én megint csak egy vagyok a sokkból.
Jobb félni mint...
Még is küldesz képet, úgy küld, hogy arcod ne látszódjon.
Három év alatt bizonyára kiismerted, hogy ha csináltok szexi fotókat, mennyi az esélye, hogy az esetleges aljasságából vagy figyelmetlenségből fakadóan illetéktelenhez kerüljenek. Ha nyugodt szívvel meg tudsz bízni benne, szerintem csináljatok néhányat, nagyon izgalmasak és izgatóak a szexi képek a párodról/pároddal.
"Egyébként nem tudom mi a nagy átlag az ilyen képekkel való vissza élésben."
A saját haveri körömből kiindulva a normális párkapcsolatra alkalmas, gerinces emberek többsége diszkréten kezeli, nem mutogatja, nem él vissza. De amúgy a páromnál is ott vannak rólam a f.szhimbálós videók, szóval ha attól félne, hogy visszaélek a képekkel, akkor az ő kezében is ott a fegyver. Na meg ahogy halad az élet, egy idő után általában így is, úgy is születnek az emberről olyan nem szexuális fotók is, amikről nem szeretné, hogy mások lássák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!