Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről fantáziáltok kedd késő este?
Figyelt kérdés
Korral, nemmel jöhet2022. febr. 15. 22:40
11/24 anonim válasza:
Az ecet segít hogy ne legyen vizkoves a gép, így érdemes adni a mosasnal azt is a többihez. De amúgy kitűnő öblítő is, és a tévhitek ellentétben egyáltalán nem lesz ecetszagú a ruha.
12/24 anonim válasza:
Arról hogy már hónapok óta kívánom a főnököm! Elég ha rá gondolok és khmm..
14/24 anonim válasza:
Hogy hátha valóban nem vagyok hülye, és ez talán ki is derül.
15/24 anonim válasza:
még nem hallottam, hogy ecetet is lehet használni öblítő helyett, de annyira szeretem a Lenor illatát, hogy nem cserélném le szerintem semmire 🤔
16/24 anonim válasza:
#15:
Én is amiatt használom, mert utána használok parfümöt és kicsit tömény lenne ennyi illat egyszerre.😅
17/24 anonim válasza:
Ecet? Mindjárt jön erre az ecetes lábszagú kommenter.
18/24 anonim válasza:
Bedobhatom a színesek közé 90 fokon kifőzni, ha gondolod.😆
19/24 anonim válasza:
Kolleganőröl, ilyen ABDL dolgokban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!