Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már ronda nővel?
Négy éve ez megy. Ritka ronda a barátnőm. Már 25-ön is túl van, soha egy férfi sem akarta még csak megdugni sem. Tényleg nagyon undorító, étvágyam elmegy tőle.
Szex az sehogy nem megy, főleg, hogy ritkán igényli, illetve már én sem kívánom, régebben még ment a dolog, de már nem. És van pofája, fiúk....van pofája instara meg facera olyan agyon szerkesztett képet kitenni ahol kb modellnek néz ki. Undorító disznó, mindig csak az arcáról tesz ki képet mert alakra egy állat. Meg arcra is ocsmány, pinaja is saláta, alakja meg alma...
Kicsit szarul vagyok....
Arcra csinos volt, csak alatta nem jött be.
Szóval megesett, de tudta màsnap, h udvariassàgból dugtam meg.
voltam bizony, tinderen felajánlotta, hogy késő este átmehetek
a képekről még nem mondtam volna semmi rosszat, ahogy leszálltam a buszról kicsit meghökkentem, de a szex kedvéért beleálltam a szituba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!