Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már ronda nővel?
Figyelt kérdés
Milyen volt? Hogy állt fel a szerszám, mivel tudott felizgatni titeket? Sokkal rosszabb, mint egy jobb csajjal, vagy ha már megy a dolog, közben annyira nem számít?2022. febr. 14. 19:08
1/25 anonim válasza:
Én szexeltem.
Engedte popsiba, úgyhogy jó volt.
2/25 anonim válasza:
Ha már szexeltetek, szóval neked felállt rá és úgy is maradt, tudtatok dugni, akkor az nem lehetett ronda nő. A ronda nőtől még az a kis vér is kimegy a lankadt farkadból és eszedbe nem jutna szexelni vele.
3/25 anonim válasza:
Sajnos, de meg is bántam azóta.
5/25 anonim válasza:
Mentségemre legyen mondva, hogy akkor azt hittem, hogy ő a típusom és vonzott valamiért - azóta jöttem rá, hogy milyen gusztustalan ízlésem is volt anno.
6/25 anonim válasza:
Egyszer. Egy buliban ismerkedtünk meg a közös társasággal. Másnap rám írt és heteken át nyomult. Épp egy csalódás után voltam, szóval kellett gyorsan valami az egómnak és ismerkedni nem akartam. Szóval, találkoztunk. Meglepő, de az orál részét tökéletesen csinálta és nagyon jól tudott szorítani a puncijával. Szerencsére, bűn rondának sem mondanám, csak valahogy nem találta talán a stílusát.
7/25 anonim válasza:
Nem. Csak széppel. Vagy minimum átlagossal. Fontos a nő arca, akárki akármit mond.
8/25 anonim válasza:
Én meglehetősen ronda nő vagyok és elég sok pasi szexelt velem.
9/25 anonim válasza:
#8: Úgy megnéznélek, hogy mit értesz ronda alatt.
10/25 anonim válasza:
Nem! Mind nagyon szép volt, legalábbis hozzám mérve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!